lördag 31 oktober 2009

helluuu

Igår kom jag hem från Malmö och sov hemma inatt och nu sitter jag bilen påväg till Göteborg. Jag har typ inte varit hemma på hela lovet, vilket jag tycker var lite synd för jag hade velat träffa lite gott folk. Men men.. Det har varit underbart att spendera en vecka utanför Falkenberg. På måndag är det skola igen och jag är inte så taggad.. anyhow.. ha det bra! :D



It would never be the same.

fredag 30 oktober 2009

Chaaa

Nu sitter jag i min brors lägenhet och han är hos läkaren så jag tvingade honom att ta hit lino hihi, jag vill ju inte vara här ensam (A). Igår vaknade vi tidigt och åkte och shoppade gärnet. Jag och min syster hittade massa fint medans min bror blev lite.. hehe.. sur :D. Vi var inne i varje butik i typ 100 år men det gillaaar vi. Och sen skulle jag egentligen åka hem igår kväll men när jag stog och packade så sa han; sluta packa vi ska på rosa bandet galan ikväll. Då var det bara att stressa och fixa sig. Hoppas ni inte missade det igår på tv3. Riktigt kul var det. Idag åker jag hem, min bror kanske följer med hem och på Lördag åker vi kanske till min syster haha. Har inte ens varit hemma någonting på lovet. Jag måste verkligen plugga, jag har prov på Tisdag :O. Jaja, nu ska jag gå och leka med Lino, han bara ligger och sover hela tiden :(. Ha det bra, au revoir.


Everyday holds a little dream.

onsdag 28 oktober 2009

When everything feels good.

Nu sitter jag hos min bror igen efter en lång dag. Vi har åkt runt en massa och jag har köpt ett par nya skor. Äntligen säger jag bara haha. Jag är glad att min bror mår mycket bättre nu och jag o mina syskon har haft en underbar dag. Imorgon blir det lite mer shopping och jag hoppas på att jag hittar någonting mer hehe. Nu ska vi göra något gott att äta. Ha det bra, hejdå :)


varför kan jag inte sluta tänka på dig? Jag försöker intala mig själv att du inte betyder någonting för mig.

tisdag 27 oktober 2009

:))

Helluu, nu sitter jag i min brors lägenhet i malmö. Min syster har precis kommit hit och strax ska vi laga massa gott och bara ta det lugnt. Underbart att vara här. Min bror var så lat och orkade inte åka och handla så han beställde mat på internet och en bil med matleveransen har precis varit här och lämnat maten. Hahaha, inte undra på vart jag har fått min lathet ifrån ;). Nu ska jag gå och hjälpa till lite. Ha det bra :D

måndag 26 oktober 2009

Måndag

Smärta är bara en känsla, det sa du själv.


Idag har det varit en lugn dag.. nästan. Sov hos Casandra inatt, super mysigt. Vräkte i oss massa godis. Faan för fläsk haha. Skämt å sido ;) Susanna kom även till Falkenberg, shiit, det var ett bra tag sen man träffade henne. Vi gick ut och åt och sen träffade jag "L" , men det var bara en liten stund. Och förlåt för att vi inte träffades sen, inte min dag idag kan jag ju säga! Nu är jag supeeer trött. Ska upp tidigt imorgon för jag ska till malmö resten utav höstlovet typ.. Känns både bra och dåligt. Men men.. Godnatt så hörs vi :D



För att du är den viktigaste killen i mitt liv. Jag älskar dig bror <3



söndag 25 oktober 2009

Söndag

Nu har jag äntligen tagit mig upp ur sängen, har inte alls sovit bra inatt. Igår kväll var det fest med dom sötaste flickorna, väldigt mysigt och sen kom det massa andra, det var väl kul emellan åt ;). Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag orkar verkligen inte sitta hemma.. Söndagar är tråkiga. Jaja.. på tisdag blir det Malmö med syster. Vi blir nog kvar där till fredag. Skönt att komma bort härifrån ett litet tag typ. Hur som helst, ha en trevligt dag, byyyeee :)



Kvällens outfit.














I'm ready when you're ready for me.

torsdag 22 oktober 2009

Torsdag

Jag saknar den tiden du höll om mig, jag saknar hur jag kännde mig trygg i dina armar och jag saknar våra små tjafs men mest utav allt saknar jag hur du var min.

Soft dag idag. Slutade 11.20 men kom inte hem fören halv 8 på kvällen så jag är riktigt trött nu. Jag har även prov imorgon yeeey!! kommer gå super. Nooot. Nu längtar jag till lovet. Ska med min syster till Malmö och där ska vi spendera våran tid hos vår bror. Imorgon ska jag nog träffa tjejerna nilsson haha, vilket sött namn jag fick till ;). Och helgen hoppas jag bli toppen. Pusssshej! :)

tisdag 20 oktober 2009

Tisdag redan!

Dagarna bara springer fram och jag längtar bara mer och mer till lovet. Skolan idag gick hyfsat bra. Har inte orkar göra någonting på lektionerna, men så är det vissa dagar. Imorgon på morgonen ska vi i klassen åka och kolla på teater i varberg. Yeeey? :) ååh nej, jag kom precis på att jag har utveklingssamtal imon. Det kommer ju gå super hehe. Nu ska jag plugga lite engelska och göra klart det sista på historian. Heeejdå :D

Jag slänger in en dagens outfit bild också (kameran suger) :)















Kofta: Lindex
Svart t-shirt: Lindex
Jeanstights: Vero moda.


Jag är världens lyckligaste men du leker fortfarande med mig som om jag vore en fotboll framför dig.

torsdag 15 oktober 2009

Torsdag

Nu är jag hemma från skolan och ska sätta igång med all plugg på en gång hade jag tänkt. Måste skriva klart no:n för jag är inte klar med den på grund av vissa omständigheter. Och engelskan måste man börja plugga på. Shit, det är så himla mycket nu innan lovet och jag är verkligen skoltrött! Vi har även haft en aktivitetsdag i skolan och jag bellis och nattan provade på poweryoga, skit kul haha :D


Jag är så trött på allt nu och känner mig fruktansvärt sliten. Den sorgen jag bär på nu är väldigt jobbig. R.i.p, i hope you found some peace in heaven now, you will always stay in my heart. Jag hoppas verkligen på bättre dagar men det är bara att bita ihop och gilla läget. Nu ska jag gå och plugga, seeeyaa! (:

onsdag 14 oktober 2009

<3

Det är som att lämna sina fotspår i sanden. Tänk att försvinna och lämna allt man byggt upp. Tänk att offra det liv gud en gång gett dig och tänk dig den sorgen alla kommer att bära på. Det finns så mycket livet kan bjuda på, både sorg och glädje. Så tänk positivt även om det är en väldigt svår tid. Jag vet att det är svårt att skratta när det enda man vill är att gråta. Livet blir vad du gör det till. Vila i frid, du är en ängel nu.

söndag 11 oktober 2009

Söndag

Helluu, igår var det en toppen dag. Jag var med bellis, alexandra och julia. Vi åkte och kollade på en innebandy match och sedan åkte vi till stan. Vi åkte till alexandra och julia. Lagade mat och bara chillade. Sen åkte vi in till stan och köpte massa gott som MYCKET godis och maränger såklart! och bara satt o åt :) Vi skämmde ut oss rätt mycket haha! Tjejerna är riktigt bra, och tack för dagen.
Idag kommer Lisa till mig, vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi kommer nog på någonting. Jag längtar så mycket till höstlovet nu, jag orkar inte plugga haha. Jag har otroligt mycket plugg idag, måste skriva klart no:n, engelska arbetet och massa mer.



I'll think the bells inside have finally found you someone else
And that's okay, Cause I'll remember everything you say.

fredag 9 oktober 2009

Fredag

ÄNTLIGEN FREDAG SÄGER JAG BARA!

Ojoj.. veckan har gått så snabbt, helt sjukt. Men det är väl lika bra de. Igår var det grand och jag hade hoppats på att det skulle vara lite roligare men det var väl helt okej. Träffade lite roligt folk. Gick dit med Alexandra, Bellis och Julia. Sjuuukt goa tjejer! Idag börjar jag klockan ett, underbart för jag är så himla trött just nu haha. Idag ska jag nog inte göra så mycket, får komman hem och plugga lite, det är så mycket plugg nu innan lovet. Imorgon ska jag på innebandymatch och Alexandra, Bellis och Julia ska följa med. På kvällen hoppas jag på en mysig tjejkväll (: Men vi får se vad som händer. Nu ska jag gå och fixa mig och lite sånt. Orkar inte sitta vid datorn. Så ha det bra! Byyyeee :D


It's you and I.

onsdag 7 oktober 2009

<3

Detta inlägget är till min syster och bror.


Jag vill tacka er för allt ni ger mig. Jag menar inte kläder, pengar osv. Utan ert stöd, att veta att ni alltid finns där oavsett vad. Ni ska veta att jag älskar er så otroligt mycket och tack för att ni har visat mig vad livet innebär. Att jag inte ska oroa mig för småsaker för det finns större problem än det. Att jag inte ska lägga min energi på saker jag inte brinner för och det vikigaste av allt, ni har lärt mig att sträva efter mina mål och aldrig ge upp, ni har även lärt mig att vara stark och aldrig låta någon trycka ner mig. Jag klarar mig inte utan er även fast ni bor en bit ifrån mig så finns ni i mina tankar och alltid i mitt hjärta. Jag är så tacksam och jag är glad att mamma och pappa har visat oss hur vi ska behandla varandra och i slutändan är det vi mot världen. Jag skulle aldrig någonsin önska mig en annan familj eller andra syskon. Och förlåt för jag har varit så jobbig mot er men vad har ni en lillasyster till? det är ju därför jag finns för att reta mina syskon. Allt vi har gått igenom tillsammans alla våra delade hemligheter, alla våra resor. Tack tack tack. Jag vet inte vad jag ska säga mer än tack. Ni är mitt allt och jag saknar er otroligt mycket. Om två år kommer jag till någon utav er. Beror på vart jag ska plugga och jobba. Jag vet att eran dörr alltid är öppen för mig även fast jag är så mycket yngre än er så finns jag alltid vid eran sida. Jag älskar er & kom ihåg, syskon håller ihop.


Onsdag

Äntligen hemma säger jag bara. Har gått i skolan till halv 6 idag men jag började 10 men hur som helst, jag är jätte trött nu. Jag har inte heller bloggat på två dagar, jag har haft så mycket och tänka på och jag har även haft mycket studier. Nu är allt lugnt och jag känner mig äntligen lite gladare. Jag hoppas på en toppen helg för det kan verkligen behövas. Och imorgon är det fest på grand för 93:or. Någon som ska dit? Nu ska jag sluta skriva för jag måste göra klart min romanredovisning, den ska nämligen vara inne imorgon. Hörs sen, byyyee :)



I love you to much to let you go.

måndag 5 oktober 2009

Ny vecka


Hahaha hittade en gammal bild på mig och Susanna :))




Måndag idag, dålig dag. Tur att skolan finns så man kan träffa lite bra folk. Kan börja med att säga att jag har så fruktansvärt ont i mitt knä kan knappt gå och jag fattar inte hur jag ska kunna springa imorgon på idrotten men jag får väl göra mitt bästa, idrott är ändå inte min grej. Har bara ätit en macka sen jag kom hem, ovanligt för att vara mig. Har ingen lust att äta något fyfan, jag väntar verkligen på bättre dagar! Nog med allt klagande, ska nog renskriva min romanredovisning på datorn nu. Ha det bra så hörs vi :)


It's gonna hurt when it heals too.

söndag 4 oktober 2009

Söndagar är tråkiga

Helluu, är det någon mer än mig som tycker att veckan har gått snabbt? Shit alltså.. Nu är det oktober och dagarna bara springer fram men det är väl bara bra I guess.. Längtar till Mars för jag fyller år och resan till Rom kan man inte låta bli att längta till. Hur som helst, igår hade jag en väldigt mysig dag med mamma, vi lagade massa gott och bestämde oss för att kolla på film. Vi hade även en pratstund vilket är så himla gött. Mamma, du är bäst. Och idag är det söndag och det är långtråkigt men det är tur att moster och kusin kommer hit en stund sen. Åh, jag ska alltid skriva så mycket när jag skriver haha. Skriver nog ett inlägg till senare idag. Tills dess, ha en bra dag (:



Bild på mig och bellis från avslutningsbalen i 9:an :)


Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
It'll all get better in time.

lördag 3 oktober 2009

Happy


Nu är jag hemma efter en grym kväll/natt. Det var tjejfest hos Alexandra och Julia igår, som ni ser på bilden så var det hippie-tema, skit skoj var det. Vi åt och drack massa gott haha. Sedan började det komma andra folk så det var inte riktigt en tjejfest efter några timmar. Men det var ändå jätte roligt att det kom andra med! Jag sov även hos Alexandra och julia med Isabell. Vi la oss inte förens 5 imorse och nu är jag trött! Funderar på att gå och lägga mig en stund men jag tror inte jag kommer kunna somna. Ialla fall.. Tack för kvällen allihopa! Det var lyckat :)

fredag 2 oktober 2009

Fridaaaay


Bjuder på bilden hehe.
Godmorgon! Klockan är bara 8 och jag förstår inte varför jag har vaknat så här tidigt.. jag börjar ju inte förens ett. Well, well.. Funderar på att hoppa in i duschen och platta mitt hår sen. Senare idag så blir det att möta bellis, alexandra och julia. Vi beger nog oss till tröingeberg där vi väntar in resten utav tjejerna som ska komma. Det ser ju ut som om det är typ.. -10 ute. Usch vilket väder. Nehe.. nu ska jag gå och plugga lite engelska, har förhör idag hehe. Kommer gå super! jaja, vill ni någonting så når ni mig på mobilen. Pussheej! :)

torsdag 1 oktober 2009

Salut!

Äntligen hemma! Kan börja med att säga att dagen inte började så speciellt bra. Försov mig, missade bussen, pappa fick köra och är sjuk. Hatar att vara förkyld det är verkligen det värsta som finns haha. Men ialla fall, har äntligen fått köpt en ny parfym och en mascara. Denna gången blev det den nya Avril lavigne, black star. Den luktar så himla gott, är super nöjd. Hade franskaprov idag och det gick ganska bra kändes det som. Har även träffat Casandra en liten stund idag. Tvingade henne att köra till donken, var jätte hungrig haha. Imorgon är det än fredag och jag längtar super mycket. Ska bli så himla roligt med tjejerna, hippietema, det giiiiillaaar vi höhö. Nu ska jag gå och plugga lite engelska. Bellis, tack för allt. Du är guldvärd! <3


Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam.
Jag hatar att jag älskar dig.