torsdag 28 juli 2011

Schweizer nöt

Vilket beroende jag har skaffat mig. Har ätit marabou choklad varje dag i typ två veckor... Skyller på hjärtat, han har fått mig att börja äta det hahaha. Men hur som, har varit ledig igår och idag så igår åkte jag in till stan och hämtade jennifer, sen gick vi och åt tacotallrik sen hem till henne och gick en promenad på en timma kanske. Sjukt skönt var det. Just det, på morgonen hängde jag med jennifer när hon skulle tatuera sig, nu blir man bara mer sugen. Sen på kvällen mötta jag Sandra och Susanna, åkte till donken och åt lite gott så kom Valentina, dilan och nesrin dit. Sen åkte jag och Sandra med dom och Susanna åkte tillbaka till stan. Va med tjejerna hela kvällen och hade det sjukt mysigt.
Idag ska jag åka till Varberg med sandra för jag måste kolla bikini till Rhodos eftersom jag inte har en enda och se om jag kanske hittar något klädersplagg med. Så nu måste jag skynda mig och fixa mig för att sedan hämta sandra. Pussssheeejj!



Lycklig

tisdag 26 juli 2011

Set fire to the rain

It was dark and I was over,
Until you kissed my lips and you saved me.
My hands they were strong, but my knees were far too weak,
To stand in your arms without falling to your feet,


When I lay with you I could stay there,
Close my eyes, feel you here forever,
You and me together, nothing gets better

Fly on the wings of love

Jobbade igår till halv sju och hjärtat slutade 7, så väntade på honom. Sen gick vi till han, bytte om och åkte och köpte lite gott sedan satte vi på en film och myste hela kvällen. Helt underbart att bara ligga vid honom, sån sjuk trygghet. Iaf, sedan körde jag hem och nu har jag fixat mig och ska åka och jobba på funcity sista dagen för sen är jag ledig i två dagar, underbart. Tjatar alldeles för mycket för har bråttom, pusshej!


Fixad och klar, ser dock allmänt sliten ut. Men ett glatt humör har man trots allt!

fredag 22 juli 2011

Lyckan är blind

Godkväll!

Skulle egentligen varit ledig i två dagar men har jobbat extra, men jag klagar inte eftersom jag trivs så bra. Igårkväll var tjejerna ute på bratt och jag var liiite avis men jag hade en grym kväll eftersom baby gav mig massage och sedan låg vi och kolla film eftersom vädret sög. Sov kvar där och sedan vaknade jag upp lagom till jobbet. Jag är så lycklig att jag inte ens kan beskriva med ord. Life is great.
PS. jag längtar till Rhodos!

onsdag 20 juli 2011

You got me

Heej!

Jobbade igår och väntade sedan på att älsklingen skulle sluta. Efter det bytte vi om och fräschade upp oss lite för att sedan åka till stan för att träffa tjejerna. Vi gick och åt på stantons, åkte en sväng till stranden och gick en kvällspromenad och efter det åkte jag och älsklingen tillbaka till honom och hade en bra natt! Nu ska jag fixa mig snabbt för att sedan åka med mamma in till stan och handla några grejer. Får se vad dagen har att bjuda på idag eftersom jag äntligen är ledig. PUSS

Brighter than the sun

Someday
When I'm awfully low

When the world is cold
I will feel a glow just thinking of you
And the way you look tonight

Yes, you're lovely
With your smile so warm
And your cheek so soft
There is nothing for me but to love you
And the way you look tonight

fredag 15 juli 2011

Lev inte i forntiden, dröm inte om framtiden, koncentrera dig på nuet

Visst saknar man gamla tider, ibland vill man ha det exakt som det var förut. Men jag tycker det är underbart med sånna minnen för just nu vill jag inte vara i någon annan situation än den jag befinner mig i nu. Känner hur lyckan bara sprider sig i min kropp. Och de valen jag nu tagit är dom bästa någonsin. Jag mår så bra.


Sådär, nu är jag fixad och klar. Väntar bara på att pappa ska komma
hem med bilen och sen åker jag iväg och har en bra kväll. PUSS

RHOOODOS BAABY!

Jag och mina fina tjejer har äntligen bokat en resa tillsammans. Efter många val, många åsikter, kom vi alla överens om att vi skulle boka till rhodos. Sååå den 29 september åker jag, kicki, valentina och jennifer! how awesomeeeeee!!??? Nu måste jag bara köpa lite kläder jag måste ha med mig och några fler bikinisar. LOOOOVE LIFE!!

Never felt this way

Godmorgon!
Idag är jag grymt trött, somnade inte förän 5 imorse för en person höll mig vaken så länge. Men värt det! Iaf, igår var bratt, helt oplanerat gick jag och jennifer dit och mötte upp Casandra och Sandra och lite annat folk. Kan bara sammanfatta kvällen med ett ord; knas! Men man lär så länge man lever.
Ska nog lägga mig en stund till snart, känner att jag inte fått tillräckligt med sömn för ikväll ska jag träffa en super fin kille och hoppas det blir en bra kväll. Skriver mer sen, ciiiiaoo!

torsdag 7 juli 2011

Loppet är långt men egentligen tävlar du bara med dig själv

Godmorgon!
Gick upp ur sängen för en halvtimma sen, min kropp är helt död och en sovmorgon var verkligen perfekt för jag har jobbat som bara den och snacka om att det är högsäsong nu på funcity, sjukt mycket folk. Iaf, vet inte riktigt vad som händer idag, jag ska iaf när jag orkar ta på mig kläder och åka till stan och handla lite mat. Tror jag ska laga tacos, enkelt och gott! Ikväll vill jag träffa tjejerna och se hur det blir med våra planer. Skriver sen! pusss

fredag 1 juli 2011

Live love laugh

Vad är bättre än sommarlov? Jag har sommarjobb men samtidigt riktigt mycket fritid eftersom mitt schema är helt underbart. Men iaf, igår var jag på stranden igen med Valentina och Nesrin, brände min rygg något så extremt. Men det hindrade inte mig från att festa så jag och jennifer åkte till ica och köpte tacos, åkte till henne och lagade mat sedan började vi fixa oss och fick sällskap av Raif som sedan hängde på till bratt och där mötte vi upp underbara Casandra och johanna tror jag hon hette. Sen vid 3 vandrade jag och jennifer till kicki och somnade där, kicki vaknade tidigt och gick på riskettan medans jag och jennifer låg kvar och sov, sedan åkte vi och hämtade henne och åkte förbi donken för gott käk, sedan spenderade jag dagen med dom och kvällen med mammmiiii. Jag hade iaf en helt underbar kväll och man kan väl nästan säga tur i oturen? Men igårkväll fick mig att inse att världen har så mycket mer att bjuda på än vad jag varit medveten om, men det är lätt hänt när man är så inne i negativa saker om sker.
Ikväll får jag lägga mig tidigt för imorgon ska min kusin konfirmeras, kan inte fatta att hon börjar bli en stor tjej nu, är så van vid att hon ska vara min lilla kusin som aldrig blir äldre än 10 år. Okej... blev ett rätt så långt inlägg men äsch, skönt att skriva av sig.
Godnatt :*


Min lilla kusin till höger som ska konfirmeras och som bara bli äldre <3