onsdag 30 januari 2013

30 Januari

Hej!

Ett tag sen jag skrev här. Haft ganska fullt upp och inte ens orkat blogga överhuvudtaget faktiskt. Känner mig väldig konstig i hela kroppen. Känner mig nere men samtidigt glad. Men känner mig mest helt tom inombords faktiskt. Usch då, får åka hem någon vecka nu snart. Kanske nästa vecka ska jag åka till mina älskade föräldrar i Falkenberg, känner att de behövs nu eftersom jag inte varit hemma sen jul och nyår. Har ingenting mer att skriva. Tills dess, ha det gött!

torsdag 10 januari 2013

onsdag 9 januari 2013

Onsdag

Absolut inget vettigt att skriva egentligen. Kände bara för att skriva lite vad som. Känner mig ganska nedstämd idag, e trött (som vanligt) och känner inte för att göra någonting alls. Vill bara gosa ner mig under täcket och starta en film eller två. Men istället måste jag skriva lite anteckningar inför seminariet sen fortsätta skriva på min tenta som måste vara klar idag så jag bara kan finslipa imorgon. Längtar till fredag då det är utgång som gäller. Lördag kommer mina kusiner hit, får se vad vi hittar på, lite bio kanske? Och söndag ska jag sitta hos min bror hela dagen och bara ta det lugnt. Det förtjänar jag. Tills vi hörs igen, ha det bra!


måndag 7 januari 2013

Stress

Vad jag än gör och hur jag än vrider på det får jag inte koncentration för att plugga. Det bara går inte. Jäkla skit. Borde egentligen bli motiverad nu eftersom jag fick ett godkänt resultat på tentan jag lämnade in innan jul. Så det känns skönt. Men faaaaan då. Vad ska man göra för att orka plugga, få mer energi och motivation? HJÄÄÄLP!