söndag 30 september 2012

no words

Jag vill älska dig som jag aldrig älskat någon annan förut. 

onsdag 26 september 2012

You only live once, but if you do it right, once is enough

Rubriken som jag läste och fastnade för på tyras blogg. Hur som helst, drömt helt konstiga drömmar nu i några kvällar. Vaknat upp och varit helt konstig, känns typ helt tomt inombords, knasigt. Men hur som helst så flyter dagarna på här i malmö, regn och tråkig dag idag. Har även varit ledig hela veckan nästan, har bara skola på fredag i två timmar sedan kommer min älskade syster på besök till min bror och min. Längtar sjukt mycket. Försöker få tag på min bror, funderar på att spendera kvällen hos honom, han är världens bästa människa, fyfan vad glad jag är att han bor nära mig i Malmö nu. Orkar inte babbla en massa nu, dags att byta om och fräscha upp sig lite. Bjuder även på en bild från 2007 på mig och min bror.


Min klippa, mitt allt. Min älskade bror.

onsdag 19 september 2012

Den dagen du börjar lita på dig själv, den dag vet du hur du ska leva

Goddag! Ledig från skolan idag så det är skönt. Fast sitter hemma med plugg, 800 sidor som ska skummas igenom och ta med det viktigaste. Lite att göra? haha. Tur att det är ett grupparbete vi håller på med iallafall. Hur som helst, ingenting nytt som händer bara de gamla vanliga i underbara Malmö. Åh min bror flyttar hit på lördag från Trelleborg. Ska bli skönt att ha honom nära igen. Mellan oss är det bara gångavstånd så jag vet vart jag kommer hänga någonstans och gosa med vovven och äta god mat haha. Strax kommer Kristina hem från skolan och då blir det matlagning, vet dock inte vad vi ska laga.. men efter många om och men som igår så kommer vi nog på det! Skriver någon gång sen igen, tills dess ha det underbart!

måndag 17 september 2012

En del människor tror att hålla ut gör en stark, men ibland är det att släppa taget

You knocked me sideways
When you said that you were leaving.
You knocked me over
When you cried and told the truth.
And you left me speechless
The secrets you've been keeping
You're running now, but someone's chasing you
And you bought a ticket
But you don't know where you're going
And you won't tell me
For fear I'll follow soon
And you're tryin' to save me
From your past of bad decisions
But my decision's always gonna be
To follow you

Never gonna stop 'til the clock stops tickin'
Never gonna quit 'til my leg starts kickin'
I will follow you and we'll both go missin'
No I'm never givin' up 'til my heart stops beatin'
Never lettin' go 'til my arm stops breathing
I will follow you and we'll both go missin'
No I, And we don't even know where were going
But I'm fleeing with you and I'm glowing

Älskade text


Äntligen gjorde jag en tatuering. Efter två års tänkande på om jag vågar eller inte sitter den här älskade texten på ryggen. Blod är tjockare än vatten betyder det. Finns inget bättre sätt att hylla min familj på än att dom ska finnas på min kropp föralltid. Världens bästa människor är dom. Min familj, mina klippor, dom jag andas för. Jag är tacksam, så otroligt tacksam och lyckligt lottad att dom finns vid min sida och ställer upp vad det än är.

fredag 14 september 2012

Finally!

Idag tog jag äntligen tummen ur och gjorde det jag väntat på i några år. Så imorgon sker det.. Det jag väntat på. Är dö nervös men så glad!

torsdag 13 september 2012

wiseman

"Måste det då alltid vara så, att det som skapar en människas lycka också måste bli källan till all hennes olycka?" - Johann Wolfgang von Goethe

onsdag 12 september 2012

Jag saknar er

Mina klippor, jag älskar er

Over and out

Som ett tomt skal, fast ändå stark. Hur ska man lita på någonannan än sig själv när det så många gånger har bevisat att ensam är stark. Men ska det verkligen vara så att man inte ska lita på någon människa än sig själv. Hur ska man då kunna leva sitt liv med inställningen att man bara litar på sig själv. Hur ska man kunna överleva som människa om man inte kan ta någon människa seriöst eller ens tro på något någon säger. Men om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen så kanske jag kan känna meningen med tystnaden. Men jag lovar att vara stark och jag lovar att vara god jag kan lova hela världen att jag står vid mitt ord. Jag hoppas på oss, jag tror att vi kan göra allting bättre. Allting är enkelt emellan oss, det är bara vi som tycker det är svårt, det är svårt och hitta hit, men det är så enkelt att tappa bort sig.

tisdag 11 september 2012

Sleeping to dream about you

I'm looking at you through the glass,
don't know how much time has passed
Oh God it feels like forever, but no one ever tells you that
Forever feels like home, sitting all alone inside your head...

How do you feel? That is the question...

But I forget you don't expect an easy answer
When something like a soul becomes initialized and folded up like
Paper dolls and little notes, you can't expect a bit of hope
So while you're outside looking in, describing what you see
Remember what you're staring at is me

How much is real? So much to question

An epidemic of the mannequins contaminating everything
We thought came from the heart - but never did right from the start
Just listen to the noises - null and void instead of voices
Before you tell yourself It's just a different scene
Remember it's just different from what you've seen.

söndag 9 september 2012

Utan dina andetag

Heej! Det har varit fullt hus här hos mig och Kristina hela helgen. Vi har haft besök av underbara tjejer, det blev utgång, mys på stan och bara vilodagar. Sedan har vi STORSTÄDAT lägenheten, tvättat och lagat god mat. Frial är fortfarande kvar här i några dagar till, hur mysigt som helst. Imorgon är det skola igen, men jag går bara två timmar så det är superskönt. Imorgon kommer även min familj hem från Libanon så då åker jag till Roy och hälsar på och äter frukost där, kan inte bli bättre, mycket som väntar nu och jag mår hur bra som helst och är grymt glad och lycklig. Well, inget mer vettigt att skriva. Ha det gött så länge! :)



onsdag 5 september 2012

Hos dig är jag underbar

Goddag! Idag och imorgon är jag ledig från skolan, ganska skönt faktiskt. Men jag har inte gjort mycket alls under tiden kicki var i skolan men sedan så fick jag ett sms av henne om att vi skulle till Entré (stort köpcentrum) så då var det bara att göra iordning sig och dra dit. Kicki fick handlat lite men jag hittade ingenting till mig själv, sad but true. Sen unnade vi oss själva med lite utekäk från Burger King och nu sitter jag i soffan trött och mätt medan Kristina springer runt i hela lägenheten och provar sina nya kläder, från ena garderoben till andra. Skön musik spelas på högsta volym och jag drömmer mig bort.





















söndag 2 september 2012

Sagoland

Ännu en dag har gått och sista dagen på sommarlovet. Imorgon börjar skolan och jag har upprop vid 1, så det är ganska skönt. Igår hade vi trevligt sällskap hos oss och satt och drack och snackade. Lugn lördag. Senare på natten kom min favorit vän hit som jag inte träffat på två veckor, underbart!  Neej, nu blir det dags att starta diskmaskinen, lägga fram kläder till imorgon och sen starta en film. Bra söndag :)