fredag 31 augusti 2012

Live life with no regrets

In malmö city med bästavän! Vi har det bra, ätit gott, handlat och vandrat runt i malmö som två turister. Men snart så lär vi oss lite mer om vart saker ligger så dom blir nog vardagen lite enklare. Annars taggar vi för skolstart och vad höstterminen har att bjuda på. Människor är sköna, vädret är skönt, livet är underbart och ännu en gång är jag lycklig. Lycka rakt igenom för att få starta mitt liv med min allra bästavän vid min sida i en helt ny stad med nya människor och nya upplevelser och en ny lägenhet. It's the sound of freedom.

måndag 27 augusti 2012

Drömmar blir verklighet

Efter en helg i Falkenberg återvänder jag imorgon till Trelleborg för några dagars jobb innan vi flyttar till Malmö. Jag är så spänd och förväntansfull, längtar grymt mycket. Jag mår bra, livet leker, drömmar börjar bli sanna och jag är lyckligare än någonsin!

måndag 20 augusti 2012

Vart jag än går

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen.
Kommer du ihåg den?
Det känns så skönt och komma hem.
För när du ser mig, blir du lycklig
Om du känner dig ensam, öppna dig då.
Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå.

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

Vart jag än går, vart du än går.
du vilar här på mitt bröst.
För mig är du livet, men jag tar dig för givet.
Förlåt jag kan vara dum.
När du i stillheten tätnar.
Men jag hör dig.

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

Spela vår låt nu, ta mig med storm.
Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång
Bli nu ett med mig darling.
Jag vet att vi kan.
Men sen vill jag hålla din hand.
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går

lördag 18 augusti 2012

Take care

Well well.. inget vettigt att skriva. Behövde bara någonstans att skriva av mig lite på.. usch då. Konstiga tankar, en miljon tankar och funderingar. Men en sak som är säker är att jag är lycklig som fan. Inte gått en dag utan att jag haft ett leende på läpparna. Hur som helst, malmö festivalen har ju börjat, första dagen var igår och jag var där. Mycket folk, mycket skratt och mycket intryck. Va där med goa människor från Trelleborg/Malmö. Kände på utelivet lite halvt iallafall så nu taggar jag till hösten till max! Hoppas denna känslan aldrig vänder, känslan av att vara glad inombords och inte känna några bekymmer överhuvudtaget. Alla tankar är positiva och förväntansfulla.
3 djupa andetag och jag känner mig fri
.








fredag 10 augusti 2012

Blue sky

Hallå igen efter ett par veckors paus från bloggen. Har jobbat och jobbat och jobbat lite till. Men nu så lugnar det ner sig från jobb så då får jag mer tid att spendera i Falkenberg där jag trivs som mest! Om lite mer än två veckor är det dags för flytten ner till Malmö. Så då är det dags att packa alla mina saker jag har i Falkenberg och flytta ner det till Malmö. Shit, känns som att jag har hur mycket saker som helst att fixa. Men det är ju skönt att komma på andra tankar. Annars är livet på topp just nu. Humöret är uppe och tar en dag i taget. Tiden går så fruktansvärt fort också, känns som om det var igår jag tog studenten och helt plötsligt ska jag börja ta "vuxna beslut", köpa rengöringsmedel, tvätta?!?! och städa för lägenheten städas ju inte av sig själv. Tur jag har Kristina då som iallafall kan ta hand om maten hahaha. Nä för fan ska leva livet fullt ut nu, njuta av varje stund, varje sekund och ha den bästa tiden med min bästavän som kommer bo under samma tak som mig, det kan verkligen inte bli bättre. Lycklig är det jag är.. verkligen!