onsdag 21 mars 2012

Lev i nuet

Onsdag idag.. Några dagar kvar tills det bär av till Mallorca, är skit nervös och det känns som om det är de enda jag pratar om just nu. Men hur som helst så ringde min pojkvän på eftermiddagen och sa att han skulle komma till Falkenberg, blev chockad när han ringde men tänkte sen att jag blev inte så förvånad ändå för han är så sjukt spontan. Han kom hit iallafall och spenderade denna dagen med mig för det är sista gången vi ses innan jag åker iväg i fem veckor. Usch fan.. riktigt jobbigt att säga hej då. Men tiden går snabbt. Så nu är jag glad och har massa ny energi vilket jag lär behöva eftersom jag ska upp så tidigt imorgon.Så nu säger jag godnatt och hörs om några dagar! :)


Side by side, hand in hand, heart to heart

tisdag 20 mars 2012

Ensam är stark


Hej igen efter en liten paus från bloggen. Har faktiskt inte ens haft tid att blogga. Har fullt upp med skolarbeten som ska vara klart innan mallorca, köper klart de sista till resan för måndag natt bär det av i en månad till soliga Mallorca. Sen har jag spenderat fyra dagar i underbara skåne hos min bror med min älskade pojkvän. Har haft det helt jävla underbart och lyckan är oslagbar. Fick även ännu en god nyhet idag som jag kommer skriva om senare när jag vet mer om det. Håller både tummar och tår hehehe. Nu ska jag återgå till mitt engelska C arbete som ska redovisas imorgon, wish me luck. Godnatt! :)



When life gives you a hundred reasons to cry,
show life that you have a thousand reasons to smile


måndag 12 mars 2012

One shot for my pain, one drag for my sorrow

Godmorgon! bloggandet går segt. Funderade på att ta en rejäl paus eftersom jag haft samma blogg sedan 2009 så börjar jag bli lite trött på att ha samma eftersom jag själv tycker att jag mognat och växt något otroligt. Kan ju vara kul att kolla tillbaka i arkivet och läsa om saker jag skrev om förr och vad som pågick i mitt huvud då. Men känner för en ny start eftersom det hänt så mycket i mitt liv på så kort tid. Men är fortfarande lite osäker. Hur som helst, 2 veckor kvar till Mallorca, 2 månader till balen och 3 månader till studenten, 5-6 till höst igen då det förhoppningsvis bär av till Skåne. Är så sjukt jävla taggad!!! Idag ska jag och mamma in till stan och köpa det sista kläderna jag ska ha med mig till Mallorca och lite produkter sedan till mina kusiner och hälsa på. Bra dag, bra väder = glad Maggie.

måndag 5 mars 2012

Min dag

Godmorgon! Idag är det min födelsedag vilket känns helt okej, blir 19 år så ingen speciell ålder bara ett till steg in i vuxenlivet. Scary. Idag ska jag iallafall in till stan och klippa mig och sen träffa några kompisar så får vi se vad dagen har att bjuda på. Tyvärr har jag gått och blivit riktigt förkyld men det hindrar mig inte från att gå ut och vara på bra humör. Nu ska jag äta upp min macka och sedan in mot stan. Hörs senare!