tisdag 31 januari 2012

Believe in yourself

Every girl is beautiful, it just take the right guy to see it

Jag har egentligen inget vettigt att skriva förutom att jag snart sprängs av lycka, just för att vi fick våra studentmössor idag och för att jag har världens finaste person i mitt liv. Jag har inte känt sånhär lycka på länge, riktigt länge. I snart en månad har jag gått runt och skrattat och varit glad, saknat den känslan att bara vara lycklig och må bra. Allt faller på plats nu, det går bra nu.


Finner inga ord som kan beskriva, STUDENT 2012


onsdag 25 januari 2012

wiiiiiiz

I had a dream that the whole World was staring at me
I woke up and wasn't no one thereSame song to a different beat
Cause really sometimes I feels like I'm the only one there
I guess nobody cares
But everythings good until it goes bad
And your gonna tell all the people about the fun you used to have
It hurts when it don't last
No easy way saying bye
So I'm a spread my wings and head for the sky
And I fly solo

tisdag 24 januari 2012

Dear life

Några dagar sedan jag skrev någonting. Har väl inte direkt känt någon lust. Men nu skriver jag igen med smärta i nacken, ryggen och axeln. Anledningen till det är att jag och Jennifer krockade igår, eller ja, en bil körde in i oss bakifrån och jag körde så den andra bilen är helt sönder och ska förmodligen skrotas men vår bil klarade sig med några få skador om man ska jämföra bilarna då. Kvinnan springer ut från den andra bilen och säger att hon inte såg oss. Jag tror jag såg ut som ett frågetecken när hon sa det, för hur faaan kan man inte se en bil på 3 meter eller mer? som står på vägen som ska svänga??? Men chockade och konstiga som jag och jennifer var så åkte vi med ambulansen till vårdcentralen där vi undersöktes av 2 läkare. Inga större skador på någon av oss förutom smärta idag som tur är ändå. Jag förstod att olyckan var stor men inte så stor tills Jennifer ringde och sa, "att köra 70 kilometer in i en annan bil är som att köra rakt in i en vägg". Med andra ord så skulle det gått värre för oss än vad det gjorde. Tack Gud som stod vid vår sida. Orkar inte skriva någonting mer förutom att jag har haft en underbar helg men en underbar människa.

torsdag 19 januari 2012

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Känt mig trött och ganska stressad dessa dagar och kom nyss på att jag måste skicka in delrapporten på projektarbetet.. hur som, suttit och pluggat en stund nu på ett prov jag ska ha imorgon. Men jag lägger ner allt för ikväll och går upp och lägger mig i soffan framför tvn istället. Har ingenting speciellt att skriva förutom att mina tankar blir fler och fler och det slutar med att jag sitter och filosoferar lite för mig själv och blir genast förvirrad. Kanske dags att slå en pling till Jennifer eller Kristina för att dela med mig av mina tankar innan jag blir gaaaaaaaalen. Haha där överdrev jag. Men iaf, imorgon kommer min kära bror hem som jag saknar ganska mycket trots att det inte var sålängesen jag var i Skåne. Sen åker jag iväg till en underbar person och kommer hem på söndag igen då min syster väntar här hemma. Vilken underbar helg detta låter som.


Jag, Jennifer, Kristina <3

A dream for the weaker

There comes a time in your life when you realize who matters, who never did, and who always will. So don’t worry about the people from your past, because there is a reason they didn’t make it to your future.

söndag 15 januari 2012

The prayer

Hur kan livet vända på två sekunder. Hur kan allt gå från bra till dåligt. Hur kan man vara lycklig en stund sedan bryts det ner av personer i din omgivning som inte förstår att saker dom gör påverkar dig också. Hur ska man fortsätta med sin vanliga rutin när man innerst inne vet vad som egentligen pågår. Man vill förändra situationen, få alla runt omkring att bara må bra för en gång skull. Vill bara kunna ta djupa andetag utan att känna någon ångest eller tyngd. Men när gud vill löser sig allt. Hoppet är det sista som lämnar människan.

Lyckan finns närmare än vad man tror

Nu är klockan halv 5 på morgonen och jag är nyss hemkommen från en riktig rolig kväll med tjejerna i halmstad. Längesen vi bara gick ut och dansade så mycket att ingen av oss ens orkade stå på dansgolvet längre. Så nu hoppas jag att jag kan få lite sömn och vakna tidigt imorgon så jag kan skriva klart min redovisning som jag har på måndag och sedan ligga och kolla film resten av dagen. Hur som, tack för kvällen tjejer, ni är bäst! Lycklig tjej.

måndag 9 januari 2012

You lost me

Jag är så lycklig att jag äntligen insett att jag inte vill falla tillbaka till ruta ett igen. Vill börja om, ett nytt år, en ny start och en ny människa i mitt liv har fått mig att inse att det finns så mycket mer, mycket bättre saker utanför min "bubbla". Jag går vidare som en klokare person med nya erfarenheter och är redo för en extremt bra start. Jag hoppas allt går min väg, och blir som jag önskat mig. Med mina fina vänner och familj som alltid står bakom mig så vet jag att detta kommer gå. Lyckan jag känner inombords är obeskrivlig. Finally!

lördag 7 januari 2012

Farewell

Idag är det lördag och jag har legat i sängen till 2 på eftermiddagen idag. Kanske ovanligt för att vara mig men kan vara skönt vissa dagar. Igår var vi ute några på downtown och tog en drink eller två och bara hade det trevligt, slutade även med nattkäk på max och sedan åkte jag hem och sov så gott. Men min eftermiddag ska jag nog spendera framför datorn med mitt stora arbete som aldrig vill ta slut så med coca cola och chips fixar jag detta! Kvällens planer - myskväll med familjen. Det gillas starkt!



It's hard to trust someone the second time around after they already gave you one reason not to trust them.

torsdag 5 januari 2012

:)

När man blivit sviken, sårad eller playad ska man aldrig glömma men förlåta och bara säga skitsamma.

Live high

Godmorgon!

Vaknade runt tio imorse och gick ut i detta dåliga vädret som vi har i skåne med hunden. Jobbig runda gick vi för Lino vägrade gå på denna promenaden haha. Men det gick till slut och kände mig piggare efter det så min bror hade gjort frukost och satt och åt. Men han jobbar nu och jag sitter här och ska plugga lite snart igen hade jag tänkt. Sen får vi se vad som händer idag. Men skriver mer sen, puss

Libanon <3

onsdag 4 januari 2012

A change

Igår begav jag mig till Skåne. Stannade i Helsingborg en stund och träffade en vän. Sedan tog jag tåget därifrån till Trelleborg och sitter ensam i lägenheten med Lino eftersom min bror jobbar. Men jag har iaf städat hela lägenheten och ska strax sätta mig med plugget. Jag har det bra här, och ska stanna ett par dagar hade jag tänkt. Här kan man rensa tankarna och få lite egentid som jag faktiskt tycker att jag är värd. Men vi hörs senare, pusshej

Världens bästa mamma.

tisdag 3 januari 2012

Never say never

När en dörr stängs öppnar en annan.
2012 kommer bli ett bra år.