fredag 30 december 2011

Amazing

Efter allt vi sa, slutade det med tårar. Och nu tänker jag, vill aldrig mer se dig sårad. Men jag förstår att du inte klarar av min tystnad. 
Men du som jag, måste lära dig och lyssna. För jag säger vad jag tycker och tänker, så lyssna nu vännen. Orden du säger, tårar ramlar när jag hör dom. Men du är samma ängel och vacker i mina ögon. 

Har du tänkt som jag? Att livet är som vackrast när vi inte bråkar.
Din kyss får hela tiden att stanna. 
Och jag älskar dig, älskar oss två. Jag är kär i det vi hade. 

Efter allt vi gjort, gick vi skilda vägar. Och trots att du är den jag vill ha nära och nu tänker jag, på den känslan som föddes, den dagen, den gången som våra läppar möttes. 

Men av olika skäl står jag nu här, och frågar mig när skratten förvandlades till tårar. Men jag får inga svar har bara minnen kvar. Du vandrar runt i mina tankar denna kalla vinterdag. 

måndag 26 december 2011

Life will knock us down, but we can choose to get back up

I can't wait to see you
Want to see if you still got that look in your eyes
That one you had for me before we said our goodbyes
And it's a shame that we got to spend our time
Being mad about the same things
Over and over again

onsdag 21 december 2011

Fall for you

Jag är så lycklig. Så kär. Livet är underbart.

onsdag 14 december 2011

Framgång ger vänner, motgång testar dom

Helluu

Har varit sjuk i fyra dagar så har inte riktigt haft orken att blogga överhuvudtaget sen vid sidan om min sjukhet så har lite annat knas dykt upp som man har fått ta tag i så ännu en anledning att inte orkar eller hinna skriva. Hur som helst, har spenderat dagen med Josef och vi har haft en sjukt bra dag sedan fick jag skjuts av kicki hem. Hon har äntligen fått sitt efterlängtade körkort. Men iaf, imorgon är det skola, tvekar på om jag ska dit eller ej för jag måste boka läkartid för jag har haft ont och svullnad i halsen i snart 6 dagar. Kan knappt svälja. Men mer om det någon annan gång. Men nu, sängen. Godnatt!


I want you by my side, you make me feel good.


söndag 11 december 2011

Next to you

Finaste killen. Jag älskar dig Josef.

tisdag 6 december 2011

No sleep

Sitter i skolan med Valentina och Kristina vid min sida och pluggar turism. Ett ö-projekt som ska vara klart om två veckor som kommer gå på lite mer än 30 sidor... för att slappna av äter jag lite marabou för känner mig stressad. Sitter även och hoppas på att älsklingen dyker upp på skolan strax och säger hej. Men nu ska jag fortsätta skriva så hörs när jag kommer hem senare och får se vad dagen har att bjuda på. Pusshej.

lördag 3 december 2011

Du forma mig

You completely know the power that you have, the only one that makes me laugh.
3 underbara månader med dig idag.


torsdag 1 december 2011

Tusen tankar och tusen drömmar

Idag är det din dag, min älskade saknade mormor fyller år. Hon lämnade oss för fyra år sedan för att få frid från all smärta men lämnade en stor saknad bakom sig. Som en andra mamma som alltid fanns där. Det är sjukt hur mycket man kan sakna en människa. Alla tankar går till dig och förlåt mig för jag har så mycket på gång nu att jag inte hann åka till din grav och lägga blommor. Men jag hoppas att du vakar över mig och ser att jag inte glömt dig. Vi ses om några år mormor, när gud vill. Hoppas du har det bättre där uppe och är fri från all smärta och lidande. Jag älskar dig.

Styrka är inte medfött, det är något vi bygger upp

Godmorgon, varit vaken sen 8 någon gång, gick ner och gjorde frukost sedan satte jag mig och började plugga. Pluggar fortfarande och ska ta tag i min engelska inlämning som ska in imorgon och jag har inte ens börjat. Så känner mig riktigt jäävla stressad. Hur som, hade en mysig dag med hjärtat igår och idag känner jag för att bara sitta hemma och ta det lugnt. Det behövs tror jag. Men nu ska jag iallafall fortsätta skriva så vi hörs nog sen :)