onsdag 26 oktober 2011

26 Oktober

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och har varit här ett bra tag för jag tog bussen idag och vi börjar inte förän halv 9. Segt som tusan. Hur som helst så sitter jag och letar efter lite studentklänningar, har hittat typ tre vita klänningar som jag gillade men vet inte riktigt om det är liite för tidigt att beställa hem nu. Idag kommer Josef till mig idag, men hade tänkt att sitta och plugga en stund så han får underhålla sig själv på något vänster. Sedan ska vi åka in till stan och hämta min syster som kommer ikväll, suuuper mysigt! Nu kom Valentina, ska gå och hålla henne sällskap, byyee :*

söndag 23 oktober 2011

Now we are free

Söndag igen, veckorna går så snabbt. Men min helg har varit helt underbar för i fredags åkte jag och Josef till Göteborg för att hälsa på hans familj, jättemysigt var det och han har världens sötaste syskon. Efter vi hade varit där åkte vi in till stan i gbg och tog en kvällsfika innan vi begav oss till min syster och sov där. Lördag morgon åkte vi hem till Josef igen och spenderade dagen där och tog sedan tåget tillbaka till Falkenberg. En grymt bra helg har det varit. Tack så jättemycket älskling. Och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag köra och hämta josef så ska vi till mig, sen hoppas jag att jennifer kommer också. Skriver sen, puss <3


fredag 21 oktober 2011

Over and over again

Godmorgon!

Vill bara säga att jag är AAAAAAAAAARG!! SÅÅ ARG! ÅÅÅH!! Vart är kicki när man behöver henne, den enda man kan ta ut sin ilska på hehehe. Nej men måste ut, ta en cigg och lugna ner mig. Är arg, fööööör arg.


bye bye

tisdag 18 oktober 2011

Jag står alltid bakom dig

Godmorgon! Sitter här med en kopp te och två knäckebröd och ska plugga lite hade jag tänkt. Får se hur länge jag orkar plugga eftersom jag har blivit riktigt förkyld. Men senare kommer nog Josef hit och tar hand om sjuka mig. Så hoppar skolan idag med. Uscha denna årstid. Man blir alltid förkyld vid denna tiden. Hur som, efter plugget hade jag tänk beställa hem lite smycken, något från rosa bandets smycken och något annat. Får se vad jag hittar. Ha en bra dag, :)


lördag 15 oktober 2011

We found love in a hopeless place

Jag berättade aldrig om hur vi hade det i Rhodos. Två ord: galet, underbart. Vi hade det så jävla härligt, går inte att beskriva det med två ord för det var så fucking awesome. Sol, bad, mat, drinkar, dans. Bästa veckan på hela året. Hur som helst, bilder finns på fb och orkar inte ladda upp något eftersom jag bloggar från mobilen. Men på tal om något annat så hade vi tänkt dra ut på heaven ikväll, fast jag känner mig ganska dålig. Men man får bita ihop! Nu ska jag måla på lite nytt nagellack, hörs senare!

lördag 8 oktober 2011

Love you from my heart

Tänkte ägna ett inlägg till den finaste killen i världen, min kille, mitt hjärta, min lycka. Jag talar inte om det ofta, hur mycket jag tycker om dig och jag tackar aldrig dig tillräckligt för allt du gjort för mig så mycket du ställt upp, hur många gånger du varit den som fått lugna ner mig när jag brutit ihop. Det enda jag vill ha sagt är tack, tack för du kom in i mitt liv och tog mig från 0-100. Tack för att jag kan räkna med dig när jag vill. Jag vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig och på så kort tid så har vi gått igenom otroligt mycket och som vi alltid säger, det som inte dödar oss gör oss bara starkare. Mitt hjärta är hos dig, min Josef.