torsdag 29 september 2011

Good feeling

Woooho, finally är denna dagen kommen. Runt två tiden åker vi mot landvetter och runt halv 6 tiden lyfter planet till Rhodos. Det enda jag vill ha just nu är värme och galna utekvällar med mina favoriter. Detta ska bli helt underbart. Hörs om en vecka, byeee :*

onsdag 28 september 2011

28 september

Godmorgon bloggen. Klockan är nu sju och jag ligger kvar i sängen för orkar inte gå upp, men samtidigt vill jag börja denna dagen för imorgon åker vi till Rhodos. Hur som, ska till älsklingen efter skolan och spendera eftermiddagen hos honom för är borta i en vecka sen. Sedan hem och packa ner det sista. Är såååå nervös för flyget. Men nu måste jag lyfta mig ur sängen och gå och duscha. Så vi hörs seeeeen :)

söndag 25 september 2011

You and me together, nothing gets better

Godmorgon!

Kan börja berätta lite om i Fredags då vi några tjejer åkte till Göteborg och fira Kristinas födelsedag. Vi tänkte dra ut och klubba men slutade med att vi stannade i lägenheten som vi förfestade i med gott folk. Tjejerna åkte hem tidigt på morgonen men jag stannade kvar där med älsklingen. Men vi vaknade ganska tidigt och åkte in till stan i Göteborg och åt frukost, köpte en present till hans lillasyster som fyllde år och åkte dit och grattade henne. Efter det åkte vi förbi min syster och åt lunch hos henne och spenderade eftermiddagen där. Sedan tog vi tåget tillbaka till Falkenberg efter en mysig dag i Göteborg. Ska nog åka till älsklingen idag någon timma hade jag tänk. Och om 4 dagar åker vi till Rhodos. Ganska galet. Senare ikväll ska vi fira min pappa som fyller år idag. Pussssshej!

måndag 19 september 2011

I just can't deny, love the guy

Hejjsan. Idag var det måndag och en ny vecka är igång. Idag bestämde jag, kicki och jennifer oss för att åka till Varberg för alla var lite shopping sugna. Även älsklingen hängde med. Så vi åkte dit och alla fick med sig någonting hem och jag fick äntligen med mig ett par boots och en svart "fest" klänning som jag ska ha på mig på fredag när vi ska fira Kristinas födelsedag. Sedan har vi bara chillat och inte gjort mkt alls. Så nu ska jag gå och lägga mig för imorgon bitti har jag tid hos frisören, är ganska nervös måste jag säga. Godnatt så länge :*

söndag 18 september 2011

Jag står alltid bakom dig

Söndag... söndag.. finns inte så mycket att säga. Hade en bra dag igår med älsklingen, åkte till honom och satt där någon timma och efter lite tjat gick han med på att hänga med mig och leta efter boots, men det är sant, killar ska inte med tjejer när dom ska handla skor eller kläder. Han blev så rastlös i butikerna och efter 2 min inne i butiken gick vi ut igen hahaha. Men han hittade ett par riktiga fina boots till mig, dock fanns dom inte i min storlek, så jag sörjer. Men iaf sen träffade vi Jennifer och Valentina. Va med dom en liten stund på grund av lite saker sen åkte vi tillbaka till älsklingen, va där en stund sen började magen kurra och då blev det en sväng till mcdonalds, och vid 10 somnade jag skönt i min säng. Nu väntar jag på att Jennifer och kicki ska komma. Tina med kanske? vi ska planera lite till Rhodos eftersom det börjar närma sig nu. Men nu ska jag fortsätta städa lite, byee :*

lördag 17 september 2011

Varför landa när jag kan flyga bland änglarna

Godmorgon!

Nu har jag nyss duschat, sminkat mig och tagit på mig. Ska ner och äta sen köra till hjärtat och ska tvinga med honom på jakt efter ett par boots till mig heheh. Sen åker vi nog in till stan och tar en fika med mina favorittjejer sen får vi se vad lördagen har att bjuda på. Byee så länge! :)

fredag 16 september 2011

How to love

Inte bloggat på några dagar nu men har haft mycket på gång. Mamma har ju kommit hem från Libanon nu, och det är helt underbart. Fick massa presenter av henne och mina syskon. Sen har jag spenderat mycket tid med älsklingen. Och ska till honom imorgon, sen åker vi iväg någonstans där jag kan köpa nya boots och inte i falkenberg för dom har ingenting fint här. Ska försöka hinna träffa mina tjejer också en stund. Var även ute och gick i 30 minuter idag med mamma, sen har jag, mamma och pappa myst framför tv:n med massa gott. En bra och lugn dag. Godnatt!

tisdag 13 september 2011

Just the way you are

Godmorgon!

Vaknade nyss och gjorde en kopp té till mig själv och startade datorn för måste skriva klart mitt arbete som jag satt uppe med till tolv igår natt. Jag har sovit i 8 timmar men jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen alltså. Hur som, ska till älsklingen senare på eftermiddagen. Får se vad vi hittar på, ingen lust att dra ut i detta väder så vi stannar nog inne idag och myser till en film, sounds good! Btw, imorgon kommer mamma hem från Libanon, äääääntligen!! hon och mina syskon har varit borta i två veckor och jag saknar dom så sjukt mycket! Nu ska jag skriva klart det sista sen hoppa in i duschen. Byee :*



måndag 12 september 2011

All the small things

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan och försöker komma igång med mitt filosofi arbete, det går inte alls bra kan jag passa på att säga. Så tog en liten paus och gick till Lafrizz och bokade in klipptid. Det krävdes mycket mod för att göra det, men det är sjukt slitet nu. Slutar fyra idag, då blir det att åka hem och plugga ihjäl mig och äta tacos. Sound good ändå! Igår spenderade jag dagen hos älsklingen. Myste en massa, kollade film och bara tog det lugnt, sånt man ska göra på söndagar. Hörs laaaaater

lördag 10 september 2011

Lycklig

Godkväll.

Har spenderat hela dagen i Göteborg, tog tåget vid elva och efter en timma mötte min kusin upp mig på stationen så gick vi och åt thaibuffe, skit gott var det. Vi fick pratat en massa under lunchen så sedan vandrade vi runt på stan, letade efter en tröja men fick bara med mig en väldigt mysig och stor halsduk. Kände att det behövdes eftersom det börjar bli en aning kallt nu. Efter vi hade gått runt tog vi spårvagnen till hennes lägenhet och satt där en stund sen mötte jag upp älsklingen för han var också i Göteborg och vi tog tåget tillsammans, tyvärr missade vi första tåget vi skulle ta så vi fick vänta en timma till på nästa. Men man får ju göra det bästa av situationen. Men hur som, kom hem och gjorde lite mat till mig själv och ligger nu i sängen med datorn i knät och ska sova för ska upp tidigt och städa imorgon sen åka förbi älsklingen en stund. Får se vad Söndagen har att erbjuda mer. Helgen har gått snabbt för övrigt. Pussss :)

One step at a time

Fixad och klar, nu drar jag. Hoppas vädret håller i sig!
Hörs laaater :*

fredag 9 september 2011

Moves like jagger

Tvättat av mig sminket, fixat håret inför imorgon eftersom det tar alldeles för lång tid att göra det imorgon bitti och kommer vara stressad med att hinna med tåget så det är skönt att få det gjort. Btw, är öööverlycklig just nu. Godnatt.

All the crazy shit i did tonight will be the best memories

Heeej!

Har varit lite off på bloggen men det är för jag spenderat varje dag med älsklingen utom denna dagen, men träffar honom imon igen. På tal om imorgon så ska jag till Göteborg och hälsa på min kusin Kristina, ska nog gå ut och äta lunch med henne, gå runt lite på stan och bara ha det allmänt trevligt, några månader sen jag träffade henne så ska bli riktigt roligt. Åt sushi med Casandra innan idag och fick även sällskap av Jennifer en stund. Men nu ska jag gå och måla naglarna, platta håret och vänta på Jennifer som kommer snart hoppas jag, hon är alldeles för seg! Hörs imon, au-revoir!

tisdag 6 september 2011

Flyger fritt

ojoj, en vecka sedan jag bloggade. Känns som om jag har för lite tid, känns som om jag vill göra så många saker men hinner inte. Men hur som, nu skriver jag här igen och det har hänt mycket på en vecka. Men har spenderat dessa dagarna med älsklingen, vi har haft det hur mysigt som helst. Och har även hunnit plugga en hel del för det är mycket arbeten nu och har även hunnit träffa Kristina och Jennifer en hel del så klart! Men hur som, nu ska jag gå och sova för ska upp klockan 8 imon, om inte tidigare. Pusshej!