söndag 27 februari 2011

Man lär så länge man lever

Jahaa... en ganska lugn dag har jag haft idag med. Har kollat på film och ätit hela dagen. Har inte orkat göra så mycket mer. Jag tror seriöst jag ska till läkaren inom kort för att kolla om det typ fattas någon vitamin i min kropp eller typ järn för jag är ovanligt trött och svag i kroppen och har ingen ork för något och då har jag inte behövt ansträngt mig under dagen för att känna så heller. Konstigt, får se hur det blir med det. Iaf, skola imorgon igen, har längtat lite faktiskt. Men skulle egentligen pluggat till ett engelskaprov under lovet, hur tror ni det gick? sista gången jag gör ett prov efter lovet fyfan.
Jaja, nu ska jag gå och lägga lite nagellack. Svart färg blir det nog igen såklart. Pusshej!

lördag 26 februari 2011

Complicated

Hej alla fina. Imorse vaknade jag med världens huvudvärk och har mått illa hela dagen. Men börjar bli bättre nu. Åkte en sväng till stan med pappa innan och kände att det var ganska varmt ute idag. Är våren påväg nu kanske? :O Men nu väntar jag på att mamma ska sluta så ska hon hämta mig så kör jag till mina kusiner. Är helt sliten så orkar inte göra annat än detta idag. Men jag är nöjd. Hörs senare. Bye bye :)


Maybe there's nothing more to say and in a funny way I'm calm
Because the power is not mine I'm just gonna let it fly

fredag 25 februari 2011

Off and away

Vaknade ganska tidigt idag med, runt 6 tiden. Men bad mamma köra mig till stan istället så kunde jag somna om och sova en timma till och sedan var det riskettan som gällde. I tre hela timmar, helt ok ändå för det gick snabbt och ganska intressant trots allt. Efter det skulle jag ha tagit en lunch med Tina, men hon låg fortfarande och sov när jag ringde och jag var så hungrig att jag hoppade på bussen och åkte hem och åt och nu ska jag strax åka till Kristina och spendera eftermiddagen där. Ganska nice ändå. Hörs senare, byee :*



torsdag 24 februari 2011

Torsdag

Nu är jag fixad och klar och taggad för både körning och teori. Bye :)

Magic

Godmorgon!

Idag vaknade jag också ganska tidigt och har nyss ätit frukost och ska bara ta det lugnt ett tag till innan jag måste ta bussen till trafikskolan där jag ska ha en körlektion och sen plugga teori. Det finns nog ingenting i världen som kan få mig på dåligt humör idag. Är så sjukt glad och mitt humör är på topp.

Och om typ en vecka fyller jag 18. Kommer ihåg sist jag skrev det så var det en månad kvar, snacka om att tiden går snabbt. Sen på söndag nästa vecka bär det av till London med klassen vilket jag ser framemot. Och efter London har jag fullt upp, frågan är bara hur jag ska orka all denna stress. Men det problemet tar jag tag i då. Det är trots allt nån vecka kvar tills jag ska börja stressa på riktigt. Nu babblar jag på för mycket kände jag. Ha en bra dag! :)




onsdag 23 februari 2011

Wonderful

Vilken bra dag jag har haft idag! Dagen började med att jag vaknade ganska tidigt, runt 8 tror jag. Åt lite frukost, satt och planerade lite saker med mina föräldrar, hoppade in i duschen och sedan åkte vi alla in till stan o så. Sedan hem, packade lite saker och åkte med bussen till stan igen och spenderade resten utav dagen där. Hade det jättemysigt. Och är sjukt glad just nu!! men men, dags att sova nu kanske för att vara pigg till körlektionen imorgon som jag egentligen inte orkar gå på. Hoppsan, sa jag nyss det dära?! Det är bara för jag typ spenderat hela detta lovet på trafikskolan men om man vill ha sitt körkort får man väl bita ihop lite dåråå. Men ska inte klaga för jag är suuuuper glad. Puuuusss och godnaatt! :D

tisdag 22 februari 2011

Ex animo

Jag älskar er något så otroligt

Tisdag

Fick ett brev på posten idag och det gjorde mig sjukt glad så nu taggar jag som bara den. Ska iallafall in till stan snart för jag har körlektion och sen får nog mamma hämta mig från stan för jag kommer nog missa bussen. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg för jag har ganska bråttom för jag måste sminka mig och ta på mig. Ha en fin dag! :)

måndag 21 februari 2011

Härlig måndag

Och jag är på strålande humör idag. Har jag möjligtvis humörsvägningar? neej, det skulle jag inte direkt kalla det. Har bara haft dåliga dagar. Men hur som, har nyss duschat och väntar på att mamma ska bli lite piggare så jag kan få åka och köra lite motorväg bara för att det är liiite roligare än att köra i stan. Men nu ska jag kleta på lite mascara och äta något. Hörs senare, bye bye :)


Det är svårt att se något man inte vill inse.
Sedan har människor en förmåga att hata det dom inte förstår

söndag 20 februari 2011

Sunday

Vilken härligt dag det har varit idag. Har varit hos moster och ätit massa gott. Sen har jag övningskört och nu ska jag kolla på säsongsstarten av Big Brother. Så hörs senare eller imorgon. Godnatt :)

lördag 19 februari 2011

Here we go again

Som ni ser har jag ändrat designen på bloggen..... till detta? jag är ju en person som inte är så mkt för just färgen rosa. Men tröttnade så mycket på den förra så detta får duga ett tag iallafall. Känner även hur positiv jag är idag, gaaalet. Men hur som, nu ska jag sova för det behöver jag verkligen. Godnatt :*

Never regret someting that once made you smile

... är ett citat jag försöker intala mig själv just nu. Jag tror aldrig man känner en person förän man sett denns värsta sida. Trots all aggression fäller jag tårar jag vet att jag inte borde fälla för personen/personerna är inte ens värda det. Sviken och besviken passar perfekt in på mig just nu.

Free fallin'

Anybody could've told you right from the start it's about to fall apart
So rather than holdin' on to a broken dream, I'll just hold on to love

And I could find a way to make it, don't hold on too tight
I'll make it without you tonight


fredag 18 februari 2011

Fredag

Och äntligen lov. Den första dagen på lovet spenderar jag med min favorittjejer, tina och kicki. Så ska strax med bussen till tina och chilla där. Annars har veckan varit bra. Har pluggat mkt teori men det är väl de som behövs just nu och om ungefär en månad hoppas jag allt är klart och jag kan slippa det! Nu ska jag byta om snabbt som tusan och springa till bussen, byee :*

tisdag 15 februari 2011

Tisdag

Idag blir det teoriplugg, körlektion och teorilektion. Måste skynda lite med teorin nu eftersom det mesta är bokat för min del. Skönt att ha en typ "deadline" när jag ungefär är klar. Ska packa ner mina böcker nu och sedan ta bussen in till stan. Wish me luck. Byee :*

måndag 14 februari 2011

Fading

Kom ihåg, varje gång du gör en tjej ledsen, ha i baktanken att det finns folk som skulle kunna dö för att se henne le.

fredag 11 februari 2011

California King Bed

Äntligen fredag och jag kan äntligen efter två veckor andas ut utan att vara stressad. Vilken känsla! Idag har det inte hänt så mycket. Fikade med Elina efter skolan och vi satt och pratade en bra stund och nu känns det sjukt bra också. Så tack så jättemycket. Sen träffade jag Susanna en stund och sen tog jag bussen hem och nu är jag ensam hemma men det är för första gången ganska skönt faktiskt. Men nu ska jag gå ner och äta lite, har inte ätit något riktigt sen skolan. Så känner att jag behöver lite mat i mig. Så byebye och ha en trevlig fredag! :)

Har inga nya bilder... Så denna får duga hehe

torsdag 10 februari 2011

They say bad things happen for a reason

Distant, so far, destiny is selecting me
I can't be strong life is disconnecting me
Now loneliness infecting me
Gone are the days
You were there protecting me
So cold, so alone

måndag 7 februari 2011

Måndag

Jappjapp.. måndag it is. Och jag är på grymt bra humör faktiskt. Varför vet jag inte. Och har nyss käkat upp en hel popcorn påse själv. Tjock? neeejdåå. Men jag bryr mig inte för jag är glad. Känner även för att gå ner och ta lite glass men känner att jag trots allt måste ha en gräns hehe. Men hur som. Imorgon är det teori igen. Går inte att göra annat än att älska det :)) Nu ska gå och packa ner lite böcker och sådant. Bye bye :)

lördag 5 februari 2011

5:e februari

Vilket betyder att jag fyller år om exakt en månad. Och då blir jag 18. Läääängtar väldigt mycket.
Men idag är jag fortfarande förkyld men trots det åkte jag och körde med mamma en stund men kände mig ganska dålig efter en stund så mamma fick ta över och så åkte vi hem. La mig en stund och sedan var det bara att ta tag i allt plugg som jag har. Blev lite turismplugg, svenska och även teori som gick sjukt bra faktiskt. Men ska jag kanske gå och sova nu? joo, det låter som en bra idé. Godnatt :)

I wouldn't change a thing

Fredag

Redan fredag och denna veckan har jag knappt hunnit att blogga någonting. Men hur som, har varit och fikat med Sandra idag, det var ett tag sen så skönt att träffa henne. Sedan köpte vi lite godis och sedan sa vi hej då och jag gick och mötte tina och vi gick till på g och mötte kicki, frial, felicia och julia där för en fika och sen gick vi till kicki och spenderade resten utav kvällen där. Men sen hämtade pappa mig och nu sitter jag här och är väääldigt förkyld fortfarande. Hoppas det går över lite till imorgon. Men nu säger jag godnatt! :)

tisdag 1 februari 2011

Tisdag

Helluu, idag kommer jag med bortförklaringen att min mobil inte ringde imorse. Fast, det gjorde den ju men hade lite svårt att komma upp så somnade om, vaknade halv 8 insåg att jag nyss missat bussen. Hoppar upp ur sängen och hoppas på att pappa är vaken men icke. Så nu sitter jag här. Fixad och klar och om typ en timma åker min andra buss och kommer lagom försent till svenskan hehe. Bra start på en myyyyycket lång dag. Hur som, ska till trafikskolan senare och plugga teori, sen körlektion och sen teorilektion. Kommer somna med massa teori i mitt huvud. Nice eller.

Pluuuuus, Casandra fick med mig till sushi baren igår och jag åt sushi. Måste erkänna att jag faktiskt hade fel och Casandra hade rätt (för första gången hehe) Blir man beroende utav det? för jag är ganska sugen på att äta det idag igen. Så hemskt. Jaja, nu hörde jag att pappa vaknade, ska se om han har någon lust att köra mig hehehe. Byeee :*