fredag 31 december 2010

Nyår

Hej alla!

Jag vaknade med ett dåligt humör idag. Ovanligt? hehehe.. nej men jag hoppas att denna kvällen blir awesome. Trots allt krångel. Men har ingen lust att blogga mer nu. Ska platta håret o så nu. Sååå gott nytt år alla. Pussshejj :)

torsdag 30 december 2010

30 december

Heej igen efter några dagar. Har varit i Skåne sen i söndags och kom hem idag. Är jättetrött och så jäääkla irriterad...... ohwell.. Jag har iallafall hittat en nyårs klänning så det är ett plus. Ska gå ut med hunden nu, och rensa tankarna. Pusshej!

söndag 26 december 2010

26 december

Dagarna går så snabbt, det är ju redan söndag och julen är typ över. Nu är det bara nyår kvar och sen är det redan 2011. Helt sjukt. Hur som helst, min syster åkte hem idag och jag funderar på att åka med min bror till Malmö och spendera några dagar där. Sen är jag tillbaka lagom till nyår. Nu ska jag ner och duscha, fixa mig och sedan rullar vi iväg till malmö :)


Thought I'd never fall in love
Then I met you
Boy you changed my mind
One look
and just one touch
And I knew he was the boy for me
Like no other I had seen
They say I am trippin
But I know what I want
This boy here is different
He got something that they don't.

lördag 25 december 2010

Juldagen

Hej!

Nu sitter jag i köket med en kopp té, myskläder och mina varma tofflor med massa ull i. Iskallt är det! Hur som, igår var det ju julafton och det spenderades hos min släkt med massa mat, jultomte och julklappar såklart. Sjukt mysig kväll. Sen kom vi hem och familjen öppnade resten utav julklapparna och jag fick världens bästa julklapp iår. Fick kläder o allt annat som man behöver sen hade mina syskon köpt ett presentkort från en körskola, och som har även skrivit in mig där. Så nästan hela mitt körkort är betalt. Så det är bara att börja när som. Är suuuuuuuper glaaaad. För körkortet är det viktigaste just nu för mig. Älskar dom, verkligen! Och ikväll ska vi till moster för att äta lite annat gott och spendera kvällen där. Alla ska typ ut och festa, men jag är för lat hehehe. Skriver senare kanske. Byeee :*

fredag 24 december 2010

24 December

Trots att jag fortfarande inte har någon julkänsla så önskar jag er alla en riktigt god jul! :)

onsdag 22 december 2010

Onsdag

Godmorgon kan jag ju säga då. Hade tänkt berätta lite om igår, åkte ju till varberg, träffade Susanna, vi lunchade och snackade vilket behövdes för oss båda. Sedan gick vi och letade lite julklappar. Jag hittade till mina kusiner så nu är jag klar med dom. Sedan åkte vi med tåget till Falkenberg där vi träffade Tim och tog en fika och bara chilla. Sedan med bussen hem. Skulle vara ensam hemma till typ 12 på kvällen men sötnosen kom och va med mig så jag slapp vara själv, kollade film och lite sådant. Det var min dag och kväll.
Idag kommer min syster hem så hon är här till Julafton. Och roy kommer nog imorgon. Men ialla fall. Ska kanske åka in till stan och möta henne där så ska vi köpa dom sista julklapparna, det börjar bli ganska stressigt nu för jag var alldeles för sent ute med julklappar, men är det bara jag som inte orkat ta tag i det? Ohwell... nu är det dags för frukost, magen kurrar. Byee :*

Btw, jag skrev ju sån där, dag 1, dag 2 osv... jag suger på att hålla koll på såna saker. Så jag skiter i det nu hehehe.

tisdag 21 december 2010

Call my name

I mina ögon är du helt jävla perfekt.

Tisdag

Första dagen på mitt jullov börjar med att jag åker till Varberg och ska köpa julklappar och även ta en lunch med Susanna och tvinga med henne på en julklapps runda, vet att hon älskar det hihihi. Nu har jag lite bråttom för måste fixa mig de sista sen in till stan för att åka till Varberg. Hörs senare. Byeee :*

(Casandra, smsa mig när du ser detta)

måndag 20 december 2010

Måndag

Jag vet inte vad jag ska säga, vad jag ska göra, hur jag ska vara, vilket beetende jag ska ha. Kan du snälla säga till mig hur jag ska vara så jag vet. Detta tar död på mig. Jag plågas sakta, kan du inte se det? Jag hatar detta, hatar detta så mycket. Jag börjar även hata dig sakta men säkert. Fast egentligen så gör jag inte det, och det vet vi båda två. Men det gör ont och det vet vi också. Vi är även lika förvirrade, snälla, gör saken bättre för oss för du vet att jag behöver dig just nu.

söndag 19 december 2010

You and I both

Detta gör för ont. Jag visste att detta skulle hända men ändå satte jag inte stopp för det. Nu får jag skylla mig själv och får gå igenom samma sak igen. How awesome? ....... not

Dag 5 - En nytagen bild och 10 fakta punkter om mig

  • Jag skulle aldrig klarar mig utan mina närmaste
  • Framtiden skrämmer mig
  • Jag är livrädd för ormar och döden
  • Att åka flygplan är något utav de värsta jag vet
  • Jag är pedantisk
  • Min dröm är att bli läkare
  • Jag är otroligt envis
  • En annan dröm jag har är att senare i livet skicka pengar
    till barnhem i Libanon och hjälpa dom
  • Jag vill göra två skönhetsoperationer 
  • Jag har även bestämt mig för 3 tatueringar jag ska ha

lördag 18 december 2010

Runaway

I always find somethin' wrong
You been puttin' up with my shit just way too long
I'm so gifted at findin' what I don't like the most

Lördag

Idag får bloggen lida. Är inte på så bra humör. Kanske ändras framåt kvällen. Märker vi. Ha en bra lördag så länge.

fredag 17 december 2010

¤

If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

Dags för fredagsmys

Hej!

Idag får jag blogga super snabbt. Frial sov i Falkenberg igår, hos hennes pappa så jag och Kristina sov där också och hade det skit härligt. Vilka tjejer alltså haha. Sen kom valentina och var där till typ 11 sen stack hon hem. Och ikväll ska jag sova borta igen. Ovanligt om man heter Maggie. Brukar aldrig sova borta två nätter i rad, haha. Men hur som. Nu väntar jag på ett sms sedan tar jag bussen till stan. Byeee :*

onsdag 15 december 2010

Dag 4 - Det här stör mig

Oj, ehm svårt faktiskt. Något som stör mig... alla har vi nog någonting som stör oss men jag har ingenting speciellt som jag stör mig på. Inget jag kommer på ialla fall. Jäklar vad svårt det är att komma på någonting. Har försökt komma på någonting i 10 min nu. Men man kan väl störa sig på vissa människor och deras beetende men inget jag går runt och stör mig på dagligen. Men om det dyker upp en situation framför mig så kan jag bli irriterad på personen som beter sig fult. Det är nog de enda jag kommer på. :)

tisdag 14 december 2010

¤

Smile when you are sad,
love what you got

and remember what you had,
always forgive
but never forget,
learn from your mistakes
but never regret.

Tisdag

Nu ska jag blogga snabbt för desperate housewives har börjat! shiiiiit, stressad!

Iaf, igår kom Casandra till mig, vilket jag kände att jag behövde och fick en jäkla energi efter allt. Har varit på strålande humör idag faktiskt. Kanske har jag henne att tackar eftersom man behöver sin andra halva ibland för att fatta rätt beslut. Vilket jag idag gjorde. Så det var det. Och idag stack jag, tina, frial till kristina och satt där till klockan 3 eftersom vi slutade 11 idag. Hade bara allmänt trevligt, sedan tillbaka till skolan, hem, tvingade mamma till donken hehe. Och nu sitter jag här och skriver en onödig text för jag har sjukt jäkla bråttom. Oh well. Pussssheeejj! :*


Dag 3 - Något jag är beroende utav

Ooj, detta tycker jag är svårt. Men... kanske min mobil. Eller det var nog ganska enkelt att komma på trots allt. Jag har ju inte världens bästa, snyggaste eller nyaste men jag är helt klart beroende utav min mobil som många andra tror jag. Jag har nästan aldrig glömt min mobil hemma när jag varit i skolan. Det skulle nog aldrig hända heller.

Sen är jag beroende utav mina närmaste kompisar och familj. Sen kommer jag inte på så mycket mer faktiskt. Ganska kort inlägg blev det! :)

Denna mobilen har jag. Både touch och knapp mobil. Den är helt ok! :)

måndag 13 december 2010

Dag 2 - Min familj

Då ska jag berätta lite om min familj. Vi är 5 st med mig. Min familj består utav min pappa, mamma, syster och bror. Dom är de viktigaste personerna i mitt liv. Min syster är 29 år och heter Pascale, hon är mycket äldre än mig men trots det så kommer vi överens ganska bra nu på äldre dagar. Jag var väldigt irriterande mot henne när vi var yngre så därför blev det lite bråk. Men hon bor i Göteborg men försöker komma så ofta hon kan hit och hon jobbar även på stena line och trivs bra med det. Hon har allt en syster ska ha och hon är bäst.

Min bror är 25 år och heter Roy, han är också ett antal år äldre än mig. Men det har inte hindrat oss från att hitta på skit roliga saker tillsammans. Just nu bor han i Nybro som ligger i Kalmar län så det är en bit bort härifrån men det är för att han pluggar till trafiklärare. För förut bodde han i Malmö, där jag var ganska ofta. Jag har växt upp med min bror så därför kommer vi överens lite bättre och vi har samma typ av humor och tänker nästan alltid likadant. Många som känner min familj säger att jag är jättelik min bror på sättet. Han är den enda killen jag litar på som mest i mitt liv. Och det är han väl medveten om och med honom kan jag även prata om allt. Det kan jag med min syster också och dom två vet exakt allt om mig och jag om dom. Jag vet inte hur mitt liv hade sett ut utan mina syskon eftersom jag är så beroende utav dom men jag tackar gud varje dag för att jag har dom vid min sida.

Nu över till mina föräldrar som har stöttat mig hela mitt liv. Och alltid älskat mig för den jag är och respekterar mina beslut och låter mig göra misstag. Min mamma som alla vet är också en person som står mig väldigt nära. Jag vet att mina syskon alltid kommer ställa upp men min mamma är min högra hand och kommer vara den personen som jag alltid kommer vara fast vid tills jag blir en gammal dam. Hon är den som får mig på rätt bana när jag är förvirrad och det går absolut inte att ljuga för henne eftersom hon känner mig så otroligt bra och vet alltid vad som är bäst för mig. Visst är det irriterande att mammor alltid ska ha rätt?

Nu över till min pappa. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag var pappas flicka när jag var liten. Men allt förändras ju när man växer upp och blir en tonåring och det är inte lätt att vara det heller. Men det är alltid svårt för en pappa att se ens dotter växa upp och mogna. Han vet att jag alltid kommer älska honom för han är min pappa men saker och ting förändras och det vet vi båda två för nu är vi som dag och natt vilket gör så sjukt ont. Men jag lovar att saker kommer bli bättre sen. Både för dig, mig och oss alla. Du har aldrig hindrat mig att göra saker som jag vill och allt jag bett om har jag fått utav dig. Du ska veta att jag aldrig kommer lämna dig heller men då får man respektera varandra för att få saker att funka. Men du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta, jag hoppas du vet det.

söndag 12 december 2010

Call your name

And if you only hold me tight
We'll be holding on forever

And we'll only be making it right 'cause we'll never be wrong
Together we can take it to the end of the line

Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter Maggie Guldalian och är en 17-årig tjej som oftast dagdrömmer och har många mål inför framtiden. Jag räknar även ner dagarna tills jag blir 18 och ska om en månad börja läsa till mitt körkort som är otroligt efterlängtat. Jag bor i Falkenberg men mina rötter är från Libanon, vilket jag är otroligt stolt över. Jag går på Drottning Blanka, andra året i samhäll - turism och trivs som en fisk i havet. Min familj består av fyra viktiga personer som betyder allt för mig. Ska inte gå in så djup på min familj eftersom det kommer i en annan punkt. Hur som helst, min vardag består av att gå till skolan, träffa mina vänner, gå ut och äta och bara njuta av allt som dagen erbjuder och tro det eller ej, men leva i nuet. Trots mina dagdrömmar så försöker jag hålla mig nere på jorden.

Jag är en person som oftast är positiv och glad. Jag gillar inte att spendera timmar, dagar, månader på att vara sur och tycka något är fel och det ska vara si o så. Utan jag har lärt mig att acceptera andras åsikter så som andra accepterar mina. Men jag kan ju säga att jag är pedantisk och allt ska vara i ordning. Som i min garderob, så är allt i färgordning och därför märker jag direkt om någon varit där och rotat för då ligger något blått med vitt kanske. Då får ni se en sur min. Jag vet inte vad jag ska skriva om mig själv mer. Är det något så är det bara att fråga!

Again

Alla skriver om dom där, dag 1, dag 2 osv på sin blogg. Så jag hade tänkt göra samma sak så varsågoda.

Dag 1 - Presentera mig själv

Dag 2 - min familj
Dag 3 - Något jag är beroende utav
Dag 4 - Det här stör mig
Dag 5 - En nytagen bild och 10 fakta punkter om mig
Dag 6 - Detta saknar jag
Dag 7 - Det här får mig att gråta
Dag 8 - Mitt favorit minne
Dag 9 - Mina rädslor
Dag 10 - Den här veckan

Tredje advent

Godmorgon alla!

Igår spenderade vi kvällen och natten hos Kristina. Det slutade med att vi sov där. Hade en sjukt mysig kväll med film, mat och en maaaaasssa prat till halv 4 på morgonen. Så nu är jag trött, jättetrött. Men tack så jättemycket för allt tjejer, ni är ett enormt stöd. Men ska gå och vila en stund snart och senare ska vi pynta julgranen och imorgon är det back to school. Lucia kommer även till Blanka imorgon så det blir grymt mysigt. Skriver mer sen. Byee :*

lördag 11 december 2010

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Snart är det jul. Någon som räknar ner dagarna? Det gör inte jag för jag vet inte ens vad jag ska köpa för julklappar, har inte ens börjar julhandla. Men är det någon mer än jag som börjar känna att julen bara börjat handla om julklappar? Det är ju de enda man pratar om.

Hur som helst, nu sitter jag här ny duschad och sminkad, ska bara gå och välja någon tröja att ta på mig sedan åker jag till Valentina och därifrån beger vi oss till Kristina för en mysig kväll. Hoppas även att hjärtat kommer hem idag så kan jag ta en promenad dit senare. Får se hur det blir med de. Men hörs vi inte senare så hörs vi imorgon, då det redan är 3:e advent. Byee :*

fredag 10 december 2010

Äntligen fredag

Rubriken stämmer helt klart av hur jag känner. Äntligen fredag säger jag bara. Är helt sliten och trött ännu en gång. Men vad ska man göra. Det är vinter och kallt och man vill bara sitta hemma med en kopp té. Har varit i skolan idag och gjorde ett naturkunskapsprov som jag hoppas att jag klarar eftersom jag inte hunnit plugga till det. Även Valentina och Kristina var med mig till klockan 3 idag, vi åt pizza och dom var ett enormt stöd, vilket jag har behövt idag. Och imorgon ska vi ha en liten mysig tjejkväll men mat, film och snack. Något som också behövs nu. Ha en bra kväll och glöm inte kolla på idol. Pusss :*



Du vet vad jag vill nu och jag kan inte ge dig mer än detta.
Det är ditt beslut nu men svik mig inte.

torsdag 9 december 2010

Torsdag

Hejhejhej, det är redan tordag och jag kan inte fatta att tiden gått så snabbt. Har varit jättetrött hela dagen men tog mig genom den ändå och gjorde även mitt franskaprov. Sedan har jag spenderat min eftermiddag hos älsklingen och vi har kollat på film o myst och såklart somnade jag. Har ju varit trött hela dagen. Men nu är jag äntligen hemma och ska äta, läsa no, ringa Casandra och sen sova. Toppen!

onsdag 8 december 2010

blind

Last time we talked, the night that I walked
Burns like an iron in the back of my mind
I must've been high to say you and I
Weren't meant to be and just wasting my time
why did I ever doubt you?

Onsdagkväll

Dagen har gått sjukt snabbt. Jag har skrivit jättemycket på mitt psykologiarbete och det är tack vare pascale. Sen har jag även pluggat väldigt mycket på franskan så nu sitter jag här med världens huvudvärk men jag känner mig som en duktig tjej hehehe. Skolan imorgon, första lektionen - idrott, styrketräning eller vad det heter, gooo maggie! Men nu ska jag ner och duscha. Byeee :*

Godmorgon

Idag är jag ledig och det är sjukt skönt för de behövs verkligen. Är helt slut och jag orkar knappt röra på mig. Vaknade klockan 10 idag iaf för jag var tvungen att gå ut med Lino annars hade jag sovit lite till. Men jag har sjukt mkt läxor och sånt som jag måste fixa idag. Har franskaprov imorgon och jag har inte ens börjat plugga på det så jag undrar hur det kommer gå egentligen.

Min syster överraskade oss igår och kom hem så nu ligger hon fortfarande och sover. Tänkte göra lite frukost till henne och ta upp de och väcka henne. Men eftersom hon älskar att sova så ville jag inte väcka henne, plus att hon är lite förkyld. Så jag får fixa något åt henne när hon vaknar istället. Sen ska vi sitta och plugga. Hon ska hjälpa mig med mitt psykologiarbete för det är hon jätteduktig på. Roy är även hemma så hela familjen är samlad. How great? :)


tisdag 7 december 2010

Fix you

All these lives that you've been taking,
Deep inside, my heart is breaking.
Broken homes from separation.

Don't you know it's violation?
It's so wrong, but you'll see.
Never gonna let you take my world from me.
The world outside these walls may know you're breathing,
But you ain't comin' in.

måndag 6 december 2010

nothing

ALLTSÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BJLGN LGKS DAOERAGBKEAJEPAUGTOERIU GTHERIOoagieru eaughghegkdarh euohtgegsk fgdsölgdbfhhgrehgatshfbvn lkjfwsh gragtjwepotrw4yt8 4W974 NVZDLDZKNAp OKEEEJ?!

Idag är mitt namn trötter

Ja, ni som läst rubriken förstår nog vad jag vill komma fram till. Det är faktiskt sällan jag går upp på morgonen och är trött hela dagen. Jag menar, fråga typ Casandra som är de perfekta vittnet för mina tidiga morgonar hehehe. Sen så är jag pigg hela dagen. Utom idag.......... somnade på bussen till skolan och sen på bussen hem med, good luck chuck. Sen har jag varit trött och seg hela dagen. Några saker som var bra var min engelska redovisning som gick bättre än förväntat och även mitt resultat av förra veckans marknadsföringprov. Jag känner hur onödig text jag håller på att skriva, men jag kommer inte stoppa för jag har så många ord jag vill skriva och så många känslor jag vill uttrycka. Jag vet inte vart jag ska börja. Äsch, det får bli i ett annat inlägg. Men hur som helst. Lovade att gå upp och väcka roy runt 6 tiden så han ska kunna sova inatt för han är också lika trött som mig och sedan ska vi glo tv. Det är underbart att ha min bror hemma! Skriver kanske mer under kvällen. Hej så länge :*

söndag 5 december 2010

2:a advent

Jag har haft världens mysigaste dag. Vi var bjudna till moster för att äta middag. Hon hade gjort jättemycket mat så det var bara att vräka i sig och sjukt gott var det också. Sedan gick vi till min kusin som bor en liten bit därifrån och hälsade på henne och lekte med hennes barn. Det finns nog inga sötare än dom. Sedan hem och bara chillat. Underbar dag. Godnatt :*


lördag 4 december 2010

...

I dina armar mår jag så jävla bra.