tisdag 28 september 2010

Lucky

Nu är det såhär att jag har ändrat design på bloggen igen. Vet inte vad jag har valt. Är inte alls nöjd men har ingen inspiration så det får bli den jag har nu ett tag ialla fall.

Nu ska jag till Sebastian och Alexandra och hälsa på dom för igår kom dom hem från Libanon :)

Tisdag, tisdag, tisdag, tisdag, härliga tisdag

Rubriken säger allt. Den säger även att jag är på strålande humör idag. Kan det vara för att solen skiner?
Eller för att vi slutat prata? jag vet inte vad det är men glad är jag ialla fall. Mitt humör vänder rätt snabbt, imorgon lär jag sitta i ett hörn och lipa. Neeejdå, skämt å sido. Är det så man säger när man skojar? vad vet jag... inte viktigt heller. Jag var hos tandläkaren idag. Trevligt besök. Älskar dom......NOT?!
Och nu har jag precis kommit hem efter en långrunda med hunden. Det är en bra anledning till att orka röra på sig, för då har man inget val än att ta tummen ur och lyfta på rumpan. Om man inte vill att hunden ska skita inne, då behöver man ju inte röra på sig. Nej men vad äckligt. Vad är det jag sitter och skriver egentligen?
Hur som helst så har jag börjat skriva väldigt långa inlägg.. lite för långa utan någon viktig handling egentligen? Nej... nu får jag seriöst sluta skriva. Men lär skriva ikväll igen. HEHE. Byeee så länge :*

I'm stronger now, without you.

söndag 26 september 2010

Söndag

Idag har det varit en rätt så händelserik söndag. Dagen har spenderats med min pappa och bror och vi har åkt till gekås och bara haft det trevligt. Där köpte jag inget speciellt bara lite produkter som man använder ofta som sminkborttagning m.m. Det som var lite mindre bra var att när vi var inne på gekås så lutade jag mig mot vagnen och väntade på min bror och pappa som skulle hämta nåt sen kom de tillbaka och då ställde jag mig rakt väldigt snabbt och gissa vad som händer? min navelpiercing rycks med. Gissa om jag har haft ont resten utav dagen?
På vägen till gekås mellan långås och ljungby någonstans såg vi två älgar på åkern. Hur häftigt som helst och shit vad stora dom var när man såg dom på nära håll!
Har inte så mycket mer att skriva. Ska lägga fram kläder till imorgon och sedan gå och sova. Så godnatt :*

lördag 25 september 2010

25 september

Idag är det en speciell dag för det är pappas födelsedag. Vi firade honom med tårta och presenter. Så grattis till dig och hoppas du blev glad :)

Som sagt så har min bror kommit hem och han ska nog stanna här i några dagar tror jag. Vi var ju i Varberg idag och gick runt o så sen har vi bara chillat hemma, lekt med hunden och pluggat faktiskt. Bra att ha honom här så han kan förhöra mig hihihi. Och då får jag även min chans att vara den jobbig lillasyster som äger på att tjata. Saknar det under dagarna. Det är ju så ensamt att vara hemma utan mina syskon som bor så långt bort.
Hur som helst....
Jag tänkte bara skriva snabbt om varför min blogg är så deprimerande (enligt mig iaf ), det är för att jag har behövt ett ställe att skriva av mig på. Jag har inte bara bloggen utan en privat dagbok också där hela sanningen står med och här på bloggen är det bara 50% av mig. Det har varit helt underbart att blogga för jag får ut alla känslor och får skriva precis vad jag vill.. Men varför ha blogg om man har en vanlig dagbok hemma? fyfan vilken bra fråga. Jag kanske har en blogg för att jag spenderar mycket tid vid datorn... Det är nästan skönare att skriva på tagenter än med en penna. Känns bara så smidigt. Sen känner jag såhär, detta är MIN blogg. Jag vill och tänker skriva precis vad jag vill. Hur jag känner, vad jag vill ha sagt. Ingen kan stoppa mig. Den som är trött på mitt hej-jag-är-deprimerad grej behöver inte läsa... lugnt för mig. Men det är ialla fall underbart att skriva av sig. Bästa uppfinningen någonsin.

Ska iallafall gå ut med världens finaste hund nu, hörs sen. Byeee :*

Saturday

Hej!

Hinner inte skriva så mycket, ska åka till Varberg med min bror nu. Bloggar mer när jag kommer hem. Byee :*

torsdag 23 september 2010

Glitter in the air

Shiiiit så trött jag är. Och jag har fortfarande fruktansvärt ont i min rygg. Har haft det sen månader tillbaka men jag växer nog bara hehe. Och jag kollade precis på idol. Jag älskar det iår. Det är grymt och en favorit är självklart Olle.
Jag har även plattat mitt hår nu för jag måste ha det till imorgon kväll och hinner inte fixa det imorgon efter skolan. Mamma fick hjälpa mig med håret så det gick mycket snabbare än vad det egentligen skulle göra. Bra det. Skulle även plugga lite marknadsföring men det får vänta tills helgen. Ska gå och sova nu. Är otroligt trött. Byee :*

Torsdag already

Är det bara jag som tycker att veckorna passerar lite för snabbt?

Well.. det är ju redan torsdag och det betyder skolfotografering. Looove it! not.. Är inte alls nöjd med hur jag ser ut idag. Sminket är fail. Och kläderna likaså. Men skitsamma. Folk får skratta åt mig, bjuder på det. Nu ska jag ner och äta snabbt och sen åka till skolan. Börjar ju tolv idag. Great! Byee :*


Jag tycker tunikan är lite för kort... eller?
Och jag har även nya boots. Dom liknar mina andra lite lite.
Men man ser ändå skillnad. Men jag ångrade köpet först men nu älskar jag dom!

onsdag 22 september 2010

Onsdag

Hej!

Nu var det några dagar sen jag bloggade. På grund av olika saker som jag fått ta tag i själv och fixa och sådant. Det är fortfarande saker som inte stämmer men äsch... livet går vidare.
Well.. idag var jag i skolan och gjorde två prov. Engelska och Turism. Engelskan gick nog bra tror jag. Eller det kändes så ialla fal. Men turismen gick sådär. Det var väldigt svårt prov faktiskt. Men nu ska jag kolla på tv och bara vila. Det är jag allt värd. Byee :*

söndag 19 september 2010

Söndag

Usch idag mår jag inte bra alls. Har sovit bort halva dagen typ. Är jätte yr och sånt. Borde egentligen gå och plugga men whatever. Ska gå och lägga mig en stund till nu. Byee :*

lördag 18 september 2010

some say

Jag är så trött på dig. Så trött på att du tar så mycket utav min energi. Jag är så trött på ditt skitsnack och hur du behandlar mig. Varför fäller jag ens några tårar för dig? en sån kall och elak människa som du är borde få någon slags "wake up call" eller något liknande. Men jag hoppas du är nöjd nu. Jag har gjort dig en tjänst, att sköta mitt så sköter du ditt och att jag ska låta ditt liv vara. Men den dagen du ber om förlåtelse eller kommer med någon ursäkt till varför du betedde dig som du gjorde så borde du inte förvänta dig något svar eller att jag ska komma tillbaka till dig. Jag har fått nog. Förstår du det?? jag har fått nog utav dig.

fredag 17 september 2010

Äntligen helg

Hej alla fina!

Nu är jag hemma från skolan. Eller har varit det ett bra tag. Har ätit och kollat på top model en bra stund nu. Orkar inte göra någonting, inte ens plugga som jag verkligen måste. Men jag tar tag i det imorgon istället. På tal om imorgon så hoppas jag att mamma eller pappa tar mig till varberg och köper nya skor och lite kläder till mig, ett måste! Sen kanske jag åker förbi skolan lite snabbt eftersom det är invigning på Drottning blanka eftersom vi har flyttat in till stan men får se om jag hinner med det.
Jag gick även in på gina tricots hemsida och hittade den sötaste blusen ever! och gissa vad den heter? hahahah, Maggie blouse. Och innan jag ens visste vad den hette så tänkte jag köpa den imorgon när jag åker till varberg. Det är verkligen en Maggie blouse! Här kommer den:



Kolla så fin och sååå Maggie style hahaha! ;)

torsdag 16 september 2010

Torsdag

Hej!

Det är galet så snabbt tiden går och hur snabbt veckan har gått. Det är redan helg imorgon. Och jag känner mig otroligt stressad faktiskt. Har tre prov nästa vecka och jag fattar inte hur jag ska hinna plugga på alla tre? Men saker jag planerat till helgen gick inte riktigt som jag ville på grund av olika anledningar. Men man kan inte göra allt man vill i livet. Nu ska jag gå och lägga fram kläder jag ska ha på mig imorgon. Byee :*

Like fire and rain
You can drive me insane
But I can't stay mad at you for anything.

tisdag 14 september 2010

Happy day

Nu har jag en ny design på bloggen. Tröttnade på min gamla. Så nu har jag en design som passar hösten lite mer. Och även de gråa och tråkiga vädret. Nu ska jag gå och äta tacos, yuuumi :D


Tisdag

Helluu

Kom hem från skolan för en stund sedan. Jag har en kort dag på tisdagar. Slutar alltid 11:20. Underbart. Så när jag kom hem gjorde jag lite té till mig själv och med det åt jag en jätte god äppelkaka. Kom på att det var Ellen Degeneres på tv så jag har även suttit och kollat på det. Ohwell.. känner att jag behöver plugga. Har två prov nästa vecka. Både i Marknadsföring och i Turism. Greeeeeat alltså! Skriver mer ikväll. Byee :*

måndag 13 september 2010

Sänd från ovan

Det är vad du är mamma, sänd från ovan. Just för att vara min mamma, för att skydda mig, för att finnas där för mig, för att ge mig allt jag vill ha, och just för att vara den bästa mamman i världen. Hade det funnits ett sånt pris hade jag gett dig hundra. Tack för allt, verkligen. En vacker dag när jag blir stor så ska du få tillbaka allt. Shit, jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. Jag är verkligen beroende utav dig. Jag är fast vid dig och varje steg jag tar vill jag att du ska ta med mig. Hur är det möjligt? jag är ändå 17 år nu. Jag ska kunna vara lite självständig. Och det är jag men jag behöver ändå en bekräftelse från dig att jag fattar rätt beslut.

Anledningen att jag skriver så mycket om min mamma är för att hon är värd att höra allt det jag skriver. Och jag vill bara att hon ska veta hur mycket jag uppskattar allt hon gör och i mina ögon är hon min hjälte

:)

Nu har jag fällt mina sista tårar för dig. Jag säger förlåt och går vidare.

söndag 12 september 2010

:)

Det är inte okej. Du får inte bara ringa när du vill och låtsas att allt är okej när du vet att det inte är det. Det är ett bråk som inte är löst enligt dig. Så håll dig till det så slipper vi tänka på annat. Godnatt!

¤

Ta tre djupa andetag. Räkna till tio. Och tänk sedan att det som inte dödar oss gör oss bara starkare..

lördag 11 september 2010

Tonight

Dåå såå. Mina favorit tjejer kommer till mig ikväll. Nämligen Susanna och Casandra. Vi ska nog bara ta det lugnt och kolla på film o så. Behövs ibland. Bloggar senare igen eller imorgon. Byeee :*

11 september

Hej!

Kan börja med att säga att idag är det exakt 9 år sedan terroristattacken mot World Trade Center skedde. Så fruktansvärt och efter så många år känner man fortfarande samma sorg. Och efter den dagen har man gjort 11 september till en otursdag.

Ohwell.. kan börja berätta lite om gårdagen. Var i skolan först och hade naturkunskap B heela dagen. Så jag var otroligt trött när vi hade slutat. Men sen var det bara att köpa tågbiljett och hoppa på tåget mot Halmstad med Valentina, Kicki och Frial. Det blev en runda i halmstad och sedan gick vi och åt och mötte upp Frials kompisar och tog bussen hem till henne.
Sedan satt vi bara och tog det lugnt innan jag fick den konstiga idén att vi skulle baka en kladdkaka (?). Alltså.. varför maggie, varför tänkte jag då. Men alla var sugna på det ändå men Frial var den som fick baka och jag tog ett steg bakåt, bäst så hahaha. Men resultatet blev en lyckad kladdkaka.
Sedan tog vi en promenad till hemmakväll och köpte godis. Myyyycket godis. Sedan hem till Frial igen, dukade och fixade. Sedan kom frials kompisar och vi satt och kollade på idol och lite filmer som gick på tv. Hade en jätte mysig kväll i Halmstad och sov även där så jag har nyss kommit hem. Tack så mycket <3

Idag, sitter jag hemma och vilar lite. För mina planer är att åka in till stan och träffa en kompis lite snabbt sedan möta upp Casandra som även ska sova hos mig inatt eftersom jag är ensam hemma. Vi ska nog kolla på saw och bara chilla. Sounds great! Byeee :*

Galna är det rätta ordet. Men jag älskar dig min bästavän.

torsdag 9 september 2010

Blind

Ett sätt att säga nej. Ett sätt att bli tusen gånger starkare. Att hitta ett sätt att "överleva".

Det finns över hundra saker som vi vill lyckas med. Men ibland är vi för rädda för att ens försöka för vi vill inte misslyckas. Men som jag alltid tänker så måste man misslyckas för att lyckas. Men så lätt som det är så glömmer man det målet man vill hålla fast vid.
Då blir man fast där mellan de fyra väggarna, i tystnaden där man endast hör sina egna tankar. Kan vara avslappnade eller bara obehagligt.

Självkänsla och självförtroende.
Att veta vem man är, vad ens intresse är eller vad man tycker om att göra, gör att självförtroendet ökar. Och självkänslan blir bättre. Det är ju två helt olika saker men oftast tror man att dom har samma betydelse. Men det har dom inte. Att inte ha självförtroende kan bero på olika saker. Som att man inte är nöjd med sitt utseende, osäker i sig själv och inte riktigt våga vara sig själv kan vara ett exempel. Men också att det har med ens förflutna att göra. Det finns tusen anledningar och jag känner inte direkt för att rabbla upp alla men ni förstår poängen.

Det är lite hemskt att det finns så många saker i världen som påverkar oss både positivt och negativt. Vi har lättare att ta det negativa som vi hör istället för det positiva. Men då undrar jag varför egentligen? Varför är det så svårt att uppskatta sig själv? och faktiskt säga, jag är värd den komplimangen som min kompis sa till mig att jag var riktigt fin idag. Att jag hade fina kläder. Varför tar man inte åt sig det positiva på samma sätt som man tar emot det negativa. Det undrar jag.

Vi förtjänar ju att höra lite komplimangen då och då. Det gör ju att vi får bättre självförtroende. Men istället går vi hem och kollar i spegeln och tänker, hur kunde hon ge mig en sån komplimang idag? Jag var ju helt ofixad och ful. Men då kanske man kan ändra på det och ställa sig framför spegeln och säga. Shit, jag var faktiskt fin idag och så snäll hon var som gav mig den komplimangen.
En vacker dag hoppas jag att dom flesta tjejerna kan tänka så. Jag säger inte att jag är den bästa på detta för jag har precis lika svårt att ta åt mig komplimanger som alla andra tjejer. Men jag vill att alla ska börja tänka så och att självförtroendet hos tjejer ökar. Sen menar jag inte att man ska börja tro sig och tro att man är bäst och vet allt för det är ju inte heller så man ska vara för då leker självkänslan igen.

:)

Dags för Idol! :D

onsdag 8 september 2010

¤

Det är svårt att se något man inte vill inse.
Sedan har människor en förmåga att hata det dom inte förstår.

Onsdag morgon

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt för jag kunde inte sova längre. Men det gör inte så mycket. Jag får lite extra tid att blogga och fixa mig. Uppskattas alltid. Jag börjar även 10 idag så det känns gött. Senare på eftermiddagen ska jag träffa Casandra en stund. Skriver mer när jag kommer hem. Byee :*

طالما أنا أتنفس أتنفس لك أمي

måndag 6 september 2010

hej hopp

Jag har noll inspiration. Jag hade tänkt välja ut kläder som jag ska ha på mig imorgon. Jag gör ju alltid det kvällen innan. Men det står helt still i huvudet och jag vet inte vart jag ska hämta min inspiration..... shit alltså. Och håret är ju helt konstigt också... Inte min vecka känner jag redan nu. Suck..

Monday

Tjeeena!

Huvudvärk, huvudvärk och lite mer huvudvärk. Iaf, har varit i skolan hela dagen idag och efter skolan träffade jag Elina en stund och pratade lite. Tack. Sedan hoppade jag på nästa buss hem och Elina gick och skulle träna sina gymnaster. Har även pluggat lite så jag är rätt nöjd. Nu ska jag fortsätta äta lite godis. Hehehe. Byee :*

söndag 5 september 2010

Söndagkväll

Hej!

Jaha, då var det skola imorgon igen då. Helgen har gått snabbt. Har haft en jätte lugn och mysig helg. Min bror, hunden och min brors kompis har varit på besök. Så sjukt roligt. Vi har åkt till halmstad, haft myskväll och bara suttit och pratat. Jag älskar när min bror kommer hem eftersom jag så sällan kommer få träffa honom nu. Ska jag ta tåget till honom så tar det 5 timmar. Inte så roligt kanske. Men jag hatar när han ska åka sen. Hatar hur huset känns när alla har åkt. Det blir så lugnt och tråkigt. Men så är det! Idag har jag iaf pysslat på övervåning. Eftersom jag igår fick köpt min efterlängtade klädhängare så har jag sorterat alla mina kläder och hängt upp dom. Allt är inte upphängt för det får inte plats. Får nog köpa en till. Nåväl, nu ska jag gå och lägga fram kläder till imorgon. Byeee :*


lördag 4 september 2010

Godmorgon

Hej! Jag har nyss vaknat och sitter och bloggar på min brors iphone 4. Jag börjar fatta hur man gör nu och börjar bli lite sugen på att köpa en själv. Idag händer inte så mycket. Vet inte vad vi ska göra idag. Men det kommer vi nog på. Nu ska jag gå och käka frukost. Byee :*

onsdag 1 september 2010

A new day with new feelings

Hej!

Jag har varit i skolan hela dagen idag. Rätt kul måste jag säga att det är. Är riktigt nöjd med min klass och många skratt under dagens gång blir det allt. Har inte så mycket mer att säga. Är ganska trött nu. Eller det känns som om jag har bärt sten hela dagen, min kropp är jätte trött och känner mig ganska sliten. Ska gå och ta en dusch nu och fräscha upp mig lite. Byee :*



They say every tear has it's reasons
Every smile has it's own season.