tisdag 18 maj 2010

För varje steg jag tar är det ännu ett misstag. Varför kan ingenting gå som jag vill nu. Är jätte trött på detta. Önska jag kunde somna och vakna upp så skulle allt vara borta och ingenting av detta hade hänt.

Det var skönt att sitta vid din grav idag. Det var längesen och jag kan inte förklara hur mycket jag saknar dig. Det är hemskt hur man kan sakna en människa så mycket. Men allt var mycket bättre när du var här. Kommer du inte ihåg det?

måndag 17 maj 2010

Sleeping to dream

Jag känner bara att jag måste skriva av mig lite. Just för allt som hänt idag. Haft så mycket att tänka på att jag inte ens kunnat koncentrera mig i skolan och på mina studier som jag verkligen måste koncentrera mig på just nu. Hela dagen från morgonen till kvällen har varit jätte dålig och jag skojar verkligen inte. Så mycket drama och skit men jag måste säga att jag är glad att jag hade Kristina, Frial, Tina och Casandra idag. Hade verkligen inte överlevt denna hemska dag utan er.
Trodde inte det skulle kännas såhär att lämna dig som vän, jag trodde verkligen att du skulle vara den sista som skulle svika mig på detta sättet. Jag trodde du av någon skulle vara den som stöttade mig in till de sista. Men ack så fel man kan ha. Well, learn to live with your mistakes.

...

Finns inga ord som kan beskriva hur besviken jag är på dig

söndag 16 maj 2010

Trött, trött och lite mer trött.

Rubriken talar för sig själv igen. Fyffaaan vad sliten jag är. Önska vi inte hade skola på måndag så kunde man sova ut lite. Iaf, igår åkte vi tjejer med tåget till Varberg för att spendera kvällen där. Det var jag, Casandra, Sandra, Elin och Frida. Susannas bror hämtade oss från stationen så åkte vi och handlade massa gott och åkte tillbaka till san. Och min mage började kurra så vi började grilla nästan direkt. Sen så tog det ju ungefär mer än en timma att få igång grillen. Men under tiden hoppade vi stutsmatta i det underbara vädret och drack o va glada. Efter ungefär två timmar var maten klar och då åt vi som vi aldrig sett mat förut haha! Men aa, sen satt vi ute i Susannas altan heeela kvällen. Rökte vattenpipa, snackade om allt mellan himmel och jord. Och hade det grymt mysigt, verkligen. Sen så skulle Frida åka till sin syster och josef och sova där i Varberg för att få sin sömn för hon hade match dagen efter och vi tjejer sov hos susanna. Vid ungefär två så gjorde vi dipp med grönsaker + godis och frukt och gick upp till Susannas rum och åt och snackade lite till. Sen skulle vi lägga oss vid typ tre men jag och San va inte alls trötta medans Casandra blev så sur för hon ville sova så hon gick och la sig i soffan utanför. Haha, bra för susanna som fick sängen för sig själv ;) Men aa, sen somnade sandra och jag och susanna lyckades hålla Elin vaken till typ... vet inte när. Men en stund iaf. Sen slocknade alla vi efter myyyyycket skratt. Undetbar kväll, det måste göras om tjejer. :*

lördag 15 maj 2010

Lördag

Helluu, igår träffade jag S en stund på eftermiddagen, kollade film o sånt. Sen mötte jag Casandra i stan och hon ville att jag skulle dra med på fest. Så det gjorde jag. Vi fick skjuts av räkan tror jag han hette till Tröingeberg. Så var vi hos Sandra och fixade oss. Jag hade inga kläder med mig och inget smink för jag visste inte att jag skulle ut. Så jag sprang runt som en galning hos Sandra haha! men iaf, vi var på förfest hos jake. Sen stack vi till Nebojsa som hade födelsedagsfest. Vi firade Patrik och Nebojsa. Det var jätte kul. Så tack för kvällen. Så nu har jag vaknat här hemma och ska strax börja fixa mig för att dra till Varberg där suuuzii väntar. Jag, Casandra och Sandra tar nog tåget runt 4 till henne och sen möter vi nog andra kompisar ikväll för att dom ska också till San tror jag. Men nu ska jag ner och äta någonting så hörs vi imorgon eller senare. Byeee :*


All the crazy shit I did tonight, Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night, That would be the best therapy for me.

torsdag 13 maj 2010

tordag

Jag har precis kommit hem.. typ. Jag har varit och firat Elina idag med tjejerna och det var jätte mysigt sen åkte jag, mamma och pappa till min moster för Lisa fyller 18 idag så vi firade henne också och på väg hem blev det en pizza muuums. Men jag har ingen lust att blogga överhuvudtaget nu. Men måste bara säga att jag är sååå glad. Byeee :*

Cause you make my day.

jhsdfu

Blandade känslor men just nu är jag så jävla lycklig.

tisdag 11 maj 2010

Tisdag tror jag

Ändrade planer för hela veckan. Jag åker nog till malmö från torsdag - söndag. Känns bäst så faktiskt.

söndag 9 maj 2010

Söndag + en sliten maggie

Jaa, rubriken talar för sig själv. Är otroligt trött nu men det är fan värt det för vilken helg jag haft. I fredags åkte jag, tina och kristina till halmstad för att fira frials födelsedag. Vi kom fram till frial och gick raka vägen in till köket och åt. Sen kom hennes kompisar från halmstad och vi började fixa oss för en grym kväll väntade. Vi var nog 10 tjejer som skulle fixa oss samtidigt, hur tror ni det gick? haha. Vi blev iaf klara vid halv 10 och tog bussen in till stan och sen stack vi till galejan för det var disco. Och snacka om att vi slog klackarna i taket haha! Efter mycket dans och skratt bestämde vi oss för att dra tillbaka till frial. Det gjorde vi. Sen när vi var där var det dags för tårta, godis och chips. Alla tjejer spenderade hela natten hos frial nästan. Men jag och tina gick och la oss vid 3 för vi skulle vakna tidigt nästa dag men alla andra stack typ hem vid 5 eller 6 på morgonen. Jag tackar för en jätte bra dag/kväll/natt :)
Lördag morgon: Jag och valentina vaknade tidigt för att ta bussen halv 9 från frial till stationen. Och sen tåget klockan 9 till falkenberg. Så vi hade bara sovit 5 timmar, gött? iaf, jag sa hej då till tina och mina föräldrar hämtade mig för vi skulle åka till ikea i göteborg. Så vi spenderade förmiddagen där och sen åkte Casandra också till ikea, vilket sammanträffande. Så jag träffade henne lite där och snackade. Sen åkte vi hem och jag fick med mig lite grejer därifrån för vi ska ändra hela övervåningen. Eller vi ska tapetsera, byta golv och möblera om. Vi var iaf framme i falkenberg nu och jag hann vila i kanske en timma innan jag och mamma skulle åka till mina kusiner och sen när vi skulle åka hem därifrån så släppte hon av mig hos jake där Casandra och massa andra va. Vi satt där och chillade typ.. sen drog vi in till stan och åt pizza sen träffade jag och Casandra lite andra personer i stan. Lyckad helg och idag ska jag sitta vid datorn heela dagen och vila. Är sjukt trött.. Nåväl, långt inlägg haha. Byeee :*

måndag 3 maj 2010

Måndag igen

Herregud så snabbt tiden går. Nu är det en ny vecka igen och sommarlovet bara närmar sig. Jag ska inte sommarjobba så jag sitter och hoppas på bra väder i sommar så jag kan ligga och sola för nästan alla jag känner ska jobba, kul för mig? :D just det, min och Casandras resa är på g. Ska bara höra säkert med mamma och pappa nu sen bär det nog av i juni om allt går enligt planerna. Hoppas hoppas.
Jag spenderade valborg i falkenberg med Casandra och Susanna och vi var på fest och träffade massa folk. Hade en riktigt bra kväll. Sen på lördagen fick jag vakna tidigt för jag och mamma åkte till Göteborg till min syster och spenderade helgen där. Vi gick på bio och kollade 3D, jätte mysigt. Sen träffade jag även min yngsta kusin som bor i göteborg och som fyller 6 år idag, graattis Celine. Idag åkte vi hem från Göteborg eller vi åkte och hämtade pappa från flygplatsen för kom från Libanon idag, äntligen! Och nu sitter jag här hemma. Ska strax gå och sova för jag är jätte förkyld så jag har jätte ont i huvudet och mina ögon väger nog 10 kg. Såååå, godnatt :)