torsdag 26 november 2009

better in time.

Jag är tom på ord, vet inte vad jag ska säga, hur jag ska bete mig. Hur jag ska reagera, hur jag ska vara. Vem jag ska lita på, vad jag ska lägga min energi på. Snälla hjälp mig, jag behöver ditt stöd så som jag ger dig mitt. Prata inte bara med mig när det passar dig, bestäm dig hur du vill ha det. Du är inte den enda på jorden som tycker detta är jobbigt. Men sammarbeta med mig så ska vi komma på en lösning som funkar för oss båda. Ord sårar bara om man lyssnar.

onsdag 25 november 2009

Dagens:

Dagens humör: kunde varit bättre.
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: utsläppt med två flätor på sidan.
Dagens klädsel: jeans, blus, vit stickad tröja och uggs.
Dagens vill ha: FRIIIIIAAAL!!!
Dagens längtan: Jullov.
Dagens beroende: Farmville.
Dagens tråkigaste: Franskan
Dagens personer: Sebastian Ljung och L.
Dagens roliga: Komma hem.
Dagens låt: Rihanna - Russian Roulette.

Onsdag

And I’m terrified but I’m not leaving.
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought.

tisdag 24 november 2009

söndag 22 november 2009

<3

Ännu ett slut på en bra vecka. Bror har precis åkt hem. Och nu blir det tråkigt. Jag känner längtan efter jullovet eftersom att jag har så mycket läxor. Tre prov nästa vecka. Vem orkar? Inte jag iaf haha. Tack för i fredags tjejer och mitt humör var inte alls på topp men hade ialla fall en bra kväll. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja på no:n. Haaa det bra gott folk. :)



Aldrig trodde jag att jag skulle känna såhär igen. Men man ska aldrig hoppas för mycket. Things happends for a reason.

torsdag 19 november 2009

Torsdag

Yeeeey, imorgon är det fredag. Man blir ju så glad hihi. För övrigt mår jag inte så värst bra. Jag är jätte yr och är alldeles svag i kroppen. Nu har jag äntligen gjort klart min engelska inlämning och nu måste jag plugga på två prov som jag har på tisdag och onsdag nästa vecka. Jag vill bara ååååååka på semester, shit! Imorgon börjar jag 10 istället för ett. Jag orkar inte :( Jag ska nog sluta klaga, ska gå ner och äta istället. Jag hoppas även att jag får träffa tjejerna imorgon, man blir lika glad varje gång :) Byyeeee




Jag bara undrar, hur kan Gud ha skapat en sån här godhjärtad människa som dig? Jag förstår inte. Du är min mamma men även min bästavän. Jag klarar inte en dag utan dig för du är så jävla bra. Du är min förebild och jag tackar dig för att du har hjälpt mig bli den jag är och att jag ska våga tro på mig själv. Mamma, jag älskar dig <3

måndag 16 november 2009

Måndag

Måndagar är alltid så jobbiga. Men dagen har varit bäst. Ungefär vid lunchtid så kom julle till blanka och vi gick till stan och åt thaimat, båda var skit hungriga. Hade allmänt trevligt och en lång pratstund. Efter vi hade ätit så gick vi till tånga och hälsade på, där mötte vi även Casandra. Man har verkligen saknat tånga! Efter det så åkte Casandra hem och jag o julle gick till coop för att köpa något gott haha! Sedan gick vi in till stan och han väntade med mig tills min buss kom. Det har varit en underbar dag med fullt utav skratt. Behövdes verkligen! Tack för dagen, tack för en bra start på veckan. Ingen känner mig bättre än du.



So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?

söndag 15 november 2009

Söndag

Det var ett tag sen jag skrev. Har inte hänt så mycket.. Var ute och gick en promenad i regnet med "L" igår kväll och har ägnat hela dagen åt att plugga. Är rätt nöjd med det jag gjort nu eftersom jag verkligen hatar att plugga. I lördags var det öppet hus med, det var lite långtråkigt. Men i fredags så var jag med tjejerna, vi gjorde inte så mycket men det var ändå lite skönt att bara ta det lugnt. Jaja, nu ska jag kolla på one tree hill och äta nåt. Byeee.

torsdag 12 november 2009

TRÖTT, TRÖTT, TRÖTT, TRÖTT

.... på dig




The only power I have is the power you give me.

tisdag 10 november 2009

I'm happy when you are happy

Bloggtorka? jatack.

Anyway, har varit i skolan idag och sen raka vägen hem. Har suttit och pluggat i typ två timmar och nu är jag trött. Har även ätit 5 clementiner, det är inte bra eftersom jag är allergisk. Kommer säkert vakna med utslag o grejer imon hehe. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tro det eller ej men jag har lust att plugga lite mer :$ Så jag gör nog det. Längtar även till helgen. Ha det braaoo. :)


Bild sen i fredags :)

söndag 8 november 2009

Boring sunday

Är det bara jag som tycker att veckan har gått snabbt? Shit, imorgon är det skola igen det och veckan lär gå snabbt som alla andra veckor. Jag har tjatat på mamma och pappa att vi ska boka en resa någonstans. Jag vill verkligen ha sol, bad och shopping. Skulle vara underbart (Y). Idag ska jag nog bara plugga, det lär behövas. Jaja, skriver säkert mer sen. Ha det bra :)


Saknaden börjar bli stor, jag vill åka hem till dig. Sitta och spela kort. Jag vill att du ska tvinga i mig din mat. Jag vill sitta och prata med dig när du står och diskar. Det var dig jag åkte till när jag var sjuk, du hade dina hemliga knep att få mig frisk. Du var som en andra mamma för mig. Mormor, jag saknar dig alldeles för mycket <3>




lördag 7 november 2009

Lördag

Ångest, ångest och ångest. Det tar nog all energi i min kropp.

Idag är det ju inte min dag. Allt har verkligen gått helt fel. Jag har vaknat med ett dåligt humör och det lär fortsätta hela dagen. Skulle egentligen åkt till veddige idag och kollat på sebbes innebandymatch men mamma mådde inte bra så vi kunde inte åka dit och sen hade jag lovat att åka o kolla på innebandyn i vinberg men det sket sig också. Som sagt inte min dag idag. Men gårdagen var riktigt bra, rolig förfest och mycket dans på grand haha. Nu tror jag att jag ska gå o lägga mig en stund, det kan behövas. Pussheej

torsdag 5 november 2009

Torsdag

Nu är det torsdag och äntligen fredag imorgon! Jag börjar klockan ett imon så Susanna kommer till Falkenberg och så ska vi äta lunch sen åker hon med mig till skolan hehe *gillar*. Jag hoppas på en bra kväll med dom gulligaste tjejerna imon. Kan behövas så jag får lite energi. Nu har jag ingen lust att skriva mer så jag ska nog kolla facebook lite snabbt. Heeerråå (:

tisdag 3 november 2009

.

I'd find a million ways to say I love you, but I can't turn back time.
And I can't make you mine, It's impossible.


Tisdag

Tänk dig att känna dig säker i det du gör. Så känner jag mig just nu. Även om allt inte går som jag vill så känns allt så bra. Jag är nöjd med mig själv, jag älskar min kropp, min självsäkerhet och min självkänsla. Jag älskar den egenskapen jag har att kunna stå och kolla stolt på min spegelbild och säga, jag tycker att jag är vacker. Jag vill alltid få min röst hörd. Det är nästan det viktigaste för mig. Men det bästa med mig själv är att jag vet vad jag vill.



Don't ever look back, It's impossible.