onsdag 30 september 2009

Onsdaaaag

Tjena mittbena!


Nu sitter jag hemma, har precis ätit och kollar runt på internet och spelar rolig musik. Idag var jag i skolan och jag var typ halvdöd. Börjar bli riktigt förkyld nu och det är verkligen jätte kallt ute. Värmen är på i mitt rum och det är nog dags för mig att plugga... eller aa, snart ialla fall. Jag har även varit hos tandläkaren idag, det är rena skräcken. Men som tur var så mötte jag berra av en ren slump. Så hon följde med mig in till tandläkaren och vi hann prata lite snabbt innan jag åkte hem. Jag hoppas på att det blir en fika snart berra, det var ett bra tag sen nu. Längtar riktigt mycket till fredag nu, ska bli så himla roligt. Det är ju tjejfest och då blir det hippie-tema med dom sötaste tjejerna! Juuuust det, jag kom precis på att den 12 mars åker vi med klassen till Rom!!! yeeey, något att se fram emot. Det lyste verkligen upp hela min dag. Har velat åka till Rom så länge nu. Sjukt gött. Jaja.. nu ska jag gå och plugga.. Ha det bra, byyyee :)


I want you by my side, you make me feel good.

tisdag 29 september 2009

Lazy tuesday


Älskar mina uggs och den extremt sköna stickade tunikan! Vad tycker ni om kläderna? :)

Nu har jag varit ute med hunden i detta kalla väder. Det känns verkligen som höst och att vintern närmar sig. Jag som hatar vintern har precis kommit på två positiva saker, man kan ha på sig jätte mysiga kläder, tjock halsduk, mina älskade uggs och sköna oversize tröjor. Och den andra saken är att det blir mörkt snabbt = mysiga hemmakvällar (Y) undeeeerbart! :D
Nu ska jag krypa ner i sängen med datorn i knät och en kopp te, sen börjar idol och då är det tjejernas tur höhö. Måste ta det lungt resten utav dagen så jag orkar gå till skolan imorgon och tur att jag börjar 10. Have a nice day!

Seg dag..

Tjaaoo

Nu har jag skaffat blogg. Förstår inte riktigt hur man gör men det klurar jag nog ut snart. Kom gärna in och läs lite då o då. Ialla fall idag sitter jag hemma igen och är sjuk. Det är en lätt förkyldning men min hals tar död på mig. Är fruktansvärt trött och har en hel bunt av läxor som väntar. Tur att jag har spotify som är i full gång höhö. Nej, nu ska jag gå och äta en smarrig frukost.

Hörs sen, byyyyee :*